30 dages fri returret
Fri fragt ved 500 kr. - Afhent GRATIS i butik!
Kun 1-2 hverdages levering

Bartolucci Primitivo di Manduria (2016)

Pr. stk.
89,25 kr.
Sælges kun online!
Pr. stk.
89,25 kr.
Før 119,00 DKK
SPAR 25%
På lager online
Varenummer: 0552501

Bartolucci Primitivo di Manduria (2016)

Primitivo så det basker! En lækkerbisken med masser af power fra støvlelandet.

God til: Oksekød, ost - kraftig, ost - mild, pasta og pizza, rødt kød


Karakter
Tør
Sød
Fylde
Let
Kraftig
Tannin
Lav
Høj

Type
Rødvin
Druer
Primitivo
Smagsnoter
Blommer, krydderi, marmelade
Alkohol og indhold
15 % / 75 cl
Land
Italien
Område
Puglia
Distrikt
Manduria
Producent
Bartolucci
Serveringstemperatur
16-18°C
Holdbarhed efter åbning
3-5 dage
Dyrkningsmetode
Konventionel
Lagringspotentiale
3-5 år
Fadlagring
Ja
Periode på fad (mdr.)
6
Type af fad
Fransk Eg
Primær emballage
Flaske
Sekundær emballage
Pap karton
Restsukker
20 g/L
Velegnet til
Oksekød, ost - kraftig, ost - mild, pasta og pizza, rødt kød
Dekantering
Nej
Indeholder
Sulfitter

Kraftfuld og blød

Bartolucci er flot dyb rød-violet i glasset. Bouquet’en er vedholdende, kompleks og letkrydret med noter af blommemarmelade og en smule krydderi fra fadlagringen. Vinen er fyldig med en rund og blød smag med et behageligt strejf af sødme, silkebløde tanniner samt en lang og behagelig eftersmag.

En god ledsager til italienske retter, rødt kød eller oste.

Serveringstemperatur: 16-18°C

— VinAvisen09-07-2018
“Skal det være Primitivo med saft og kraft, sødme og procenter, så er her et flot bud. Den har en tæt, mørk farve og en meget frugtagtig smag med noter af kirsebær, solbær og blommer. Skænk den gerne let afkølet og nyd den til en god bøf eller grillmad. Tilbudsprisen er attraktiv.”

Fremstilling

Bartolucci er lavet på Primitivo-druer fra gamle vinstokke, som står med god soleksponering. Når druerne har den perfekte balance mellem sødme og frugtsyre, høstes de i slutningen af august til starten af september.
Druerne presses og udbløder med skallerne for at opnå den mørke røde farve og de lækre silkebløde tanniner i vinen. Gæringen finder sted ved kontrollerede temperaturer for at give kølig frugt i vinen. Herefter lagres vinen først på rustfri stål og dernæst på franske egetræsfade i seks måneder, inden vinen tappes på flaske.

Anbefalede produkter