30 dages fri returret
Fragtfrit ved bestillinger på 500 kr. eller derover - Afhent GRATIS i butik!
Kun 1-2 hverdages levering

Baroncini Parziale Appassimento IGP (2015)

Pr. stk.
59,75 kr.
Pr. stk.
59,75 kr.
Før 99,75 DKK
SPAR KR. 40,00
På lager online
Kan afhentes i valgfri butik
Varenummer: 0522049

Baroncini Parziale Appassimento IGP (2015)

Superlækker og fyldig rødvin fra Italien. Silkeblød med en lang, vedvarende eftersmag.

God til: Middelhavsretter, ost - kraftig, ost - mild, pasta og pizza, steak


Karakter
Tør
Sød
Fylde
Let
Kraftig
Tannin
Lav
Høj

Type
Rødvin
Druer
Merlot, Cabernet Sauvignon
Smagsnoter
Bær, chokolade, krydderi
Alkohol og indhold
14 % / 75 cl
Land
Italien
Område
Veneto
Producent
Baroncini
Serveringstemperatur
18-20°C
Holdbarhed efter åbning
Under 3 dage
Dyrkningsmetode
Konventionel
Lagringspotentiale
3-5 år
Fadlagring
Nej
Primær emballage
Flaske
Sekundær emballage
Pap karton
Restsukker
12.9 g/L
Velegnet til
Middelhavsretter, ost - kraftig, ost - mild, pasta og pizza, steak
Dekantering
Ja
Indeholder
Sulfitter

Fyldig, silkeblød og lækker

Baroncini fremstår intens rød i glasset med fine violette strøg. I duften mødes man af fyldige bæraromaer, intensitet og et lækkert element af chokolade. I munden går noterne fra duften igen, og vinen opleves fyldig og silkeblød med et dejligt krydret element og en lang, vedvarende eftersmag.

Baroncini er en oplagt ledsager til det italienske køkken, en rigtig god bøf eller ostebordet.

Serveringstemperatur: 18-20°C

— VinAvisen15-01-2018
“Denne rødvin, der er fremstillet på 70% Merlot og 30% Cabernet Sauvignon, er simpelt hen helstøbt. Den har en fin bærduft og en fyldig og silkeblød smag med frugten i front og integrerede tanniner. Vinen, der slutter med en frisk syre, er lavet delvis på tørrede druer (Appassimento).”
— Flaskehalsen12-01-2018
“Det her er en rigtig hygge-mums-vin. En perfekt lækker-sag til de kolde vinteraftener i sofaen, hvor der er god sødme, fylde og dybde i både farve og smag. Der er masser af frugt, og det ledsages af noter af vanille på en måde, der gør vinen enormt let at gå til og nem at drikke. En vin, der bestemt ikke udfordrer feinschmeckere, men til gengæld en vin, der kan så meget mere og andet, og som på sin egen charmerende og indsmigrende måde har forrygende valuta for pengene.”

Fremstilling

Baroncini er fremstillet på 70% Merlot-druer og 30% Cabernet Sauvignon-druer, der er høstet fra vinstokke i den norditalienske vinregion Veneto. Den berømte region har en lang og stolt tradition for vinproduktion og er særligt kendt for vine fremstillet på tørrede druer.

Den såkaldte Parziale Appassimento-metode betyder, at en del af vinen er lavet på druer, der efter høsten har ligget i temperaturkontrollerede rum for delvist at tørre ud, og dette sker over en periode på flere måneder. Denne metode er også kendt fra højt værdsatte vine som Amarone og Ripasso, der begge stammer fra Valpolicella i Veneto. Druerne udtørrer til der er opnået en optimal balance mellem væske og sukker. I denne proces mister druerne omkring en tredjedel af deres naturlige vandindhold, og der opnås druer med en intens koncentration af smag, karakter og fylde.

Anbefalede produkter