30 dages fri returret
Fragtfrit ved bestillinger på 500 kr. eller derover - Afhent GRATIS i butik!
Kun 1-2 hverdages levering

Bodega Alvides Roble Ribera del Duero D.O. (2015)

Pr. stk. v. 6 stk.
69,00 kr.
Sælges kun online!
Pr. stk. v. 6 stk.
69,00 kr.
Før 99,00 DKK
SPAR KR. 180,00 V./ 6FL
På lager online
Varenummer: 0551039

Bodega Alvides Roble Ribera del Duero D.O. (2015)

En kraftkarl af en spanier fra Ribera del Duero. Saft, kraft og klasse hældt på flaske.

God til: And, fisk - fede, kraftige krydrede retter, pasta og pizza, svinekød


Karakter
Tør
Sød
Fylde
Let
Kraftig
Tannin
Lav
Høj

Type
Rødvin
Druer
Tempranillo
Smagsnoter
Lakrids, solbær, mineralsk
Alkohol og indhold
14.5 % / 75 cl
Land
Spanien
Område
Ribera del Duero
Producent
Alvides
Serveringstemperatur
16-18°C
Holdbarhed efter åbning
3-5 dage
Dyrkningsmetode
Konventionel
Lagringspotentiale
3-5 år
Fadlagring
Ja
Periode på fad (mdr.)
6
Type af fad
Fransk Eg
Primær emballage
Flaske
Sekundær emballage
Pap karton
Restsukker
1.3 g/L
Velegnet til
And, fisk - fede, kraftige krydrede retter, pasta og pizza, svinekød
Dekantering
Nej

Fyldig, intens, koncentreret.

Alvides Roble er dyb klar og intens rød i glasset. Bouqueten er fyldig med stor intensitet. Der er solbær, mørk lakrids og let mineralske undertoner i duften. I ganen er vinen koncentreret, harmonisk og lækker blød med modne tanniner og en syre, der gør afslutningen frisk og ren.

Nyd vinen til grillet kød, risotto, modne oste, pizza eller spanske tapas.

Serveringstemperatur: 16-18°C

— VinAvisen01-12-2017
“En meget lækker rødvin med mange facetter og i fin balance. I smagen mørke bær, lakrids, appelsinskal og bløde tanniner. Dertil fint integrerede fadnoter fra seks måneder på franske fade. ”

Fremstilling

Alvides Roble er lavet på Tempranillo-druer, som høstes fra 35 år gamle vinstokke, der ligger i 810 meters højde med kalk- og lerholdig jord.
Vinmarkerne overvåges nøje, og høsten finder sted præcis på det tidspunkt, hvor druerne har opnået optimal modenhed. Høsten finder sted tidligt i oktober, og druerne høstes i hånden. Indenfor to timer efter høsten bringes druerne omgående til bodegaens kældre, hvor topmoderne udstyr til vinproduktion er til rådighed. Her behandles druerne, og den alkoholiske gæring finder sted. Under gæring pumpes vinen over flere gange i døgnet, hvilket gør vinen mere mørk og kraftfuld. Temperaturen og gæringen kontrolleres nøje, og når den første gæring er afsluttet, tømmes tankene, og den malolaktiske gæring skal starte. Den malolaktiske gæring finder sted ved en konstant temperatur på 20°C i en periode på 22 dage under nøje overvågning. Herefter hældes den ufiltrerede vin på egetræsfade fra Bordeaux, hvor den modner i 6-8 måneder.

Anbefalede produkter