30 dages fri returret
Fri fragt ved 500 kr. - Afhent GRATIS i butik!
Kun 1-2 hverdages levering
SB_black.jpg

Persondatapolitik for nyhedstjenester

- Skjold Burne sikrer dine personlige oplysninger

PERSONDATAPOLITIK HOS SKJOLD BURNE FOR NYHEDSTJENESTER

I nedenstående kan du se Skjold Burnes politik for behandling af de personlige oplysninger, du udleverer, når du tilmelder dig vores nyhedstjenester, såsom nyhedsmails, markedsføring via e-mail og SMS. Persondatapolitikken omfatter indsamling og behandling af de personlige oplysninger, du udleverer til Skjold Burne.

Ved tilmelding til Skjold Burnes nyhedstjenester er vilkårene i Skjold Burnes persondatapolitik gældende, og du accepterer samtidig, at de data, du udleverer til Skjold Burne, behandles i overensstemmelse med nedenstående:

I henhold til gældende persondatalovgivning er Skjold Burne dataansvarlig, se nedenstående kontaktoplysninger:

- A/S Skjold Burne
  Ringager 6
  2605 Brøndby
- CVR nr.: 16077402
- Tlf.nr.: 43 45 14 22
- E-mail: webshop@skjold-burne.dk

INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGER

Personoplysninger er alle typer af oplysninger, der kan henføres til dig. Når du er registreret i vores database, indsamler og behandler vi alle dine personlige oplysninger.

De forskellige data behandles med henblik på at fremsende:

  • Nyhedsmails
  • Markedsføringsinformation via e-mail
  • SMS-beskeder

Endvidere anvender vi dine oplysninger til, at optimere vores service til dig om vores produkter og kampagner.

Dine oplysninger gennemgås løbende, og oplysninger der ikke længere er relevante slettes. Konstateres fejl, rettes de.

Det forudsættes, at du ved tilmelding til Skjold Burnes nyhedstjenester frivilligt oplyser visse personoplysninger, så vi kan fremsende relevante nyhedsmails m.v.

Disse oplysninger indsamler vi:

Kontaktoplysninger

  • Navn
  • Telefonnummer (benyttes til sms-markedsføring)
  • E-mail adresse
  • Køn
  • Fødselsdato (benyttes til udsendelse af en fødselsdagsnyhedsmail)
  • Ens nærmeste Skjold Burne butik
  • Interesser (præference af vin og spiritus)


SIKKERHED FOR PERSONOPLYSNINGER

Vi har sikret os mod at dine oplysninger både teknisk og organisatorisk:

  • Hændeligt eller ulovligt bliver slettet
  • Offentliggøres
  • Går tabt
  • Bliver forringet eller forvansket
  • Kommer uvedkommende til kendskab
  • Bliver misbrugt
  • Behandles i strid med lovgivningen

Personoplysningerne opbevares kun på beskyttede og sikre servere inden for EU. Vi kan dog i praksis ikke beskytte dine data med fuldstændig sikkerhed, hvis nogen lykkes at omgå vores sikkerhedsforanstaltninger og tiltvinger sig adgang til oplysningerne. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar, men vi har taget alle sikkerhedsmæssige foranstaltninger for at undgå at uvedkommende får adgang til dine oplysninger.

FORMÅLET MED INDSAMLING AF OPLYSNINGER

Skjold Burne indsamler dine oplysninger for at kunne tilmelde dig og levere dig:

  • Nyhedsmails
  • Markedsføring via e-mail
  • SMS-tjenester

Vi opbevarer kun dine personoplysninger til brug ved ovennævnte formål, så længe du er tilmeldt, ved framelding slettes disse oplysninger indenfor én måned.

VIDEREGIVELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Dine oplysninger videregives ikke til tredjemand. Dog videregives de, hvis der er lov- eller myndighedskrav, som ikke kan omgås.

I visse tilfælde kan dine oplysninger overlades til IT-personer, der er tilknyttet Skjold Burne. IT-personerne behandler alene dine personoplysninger efter instruks fra Skjold Burne og kun til de formål, der står i vores persondatapolitik. IT-personerne er underlagt samme forpligtelser til beskyttelse af personoplysningerne som Skjold Burne.

Dine data kan videregives til tredjeparter i det omfang, de er offentligt kendt, og for at varetage Skjold Burnes interesser. Hvis dine interesser i, at oplysningerne ikke videregives, vurderes at vægte højere end Skjold Burnes i det konkrete tilfælde, vil oplysningerne ikke blive videregivet til tredjepart. Oplysningerne anvendes kun til målretning af annoncering og markedsføring med henblik på salg.

Skjold Burne benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Disse tredjeparter har forpligtet sig til ikke at videregive oplysningerne og bliver løbende kontrolleret for, at de overholder den gældende persondatalovgivning.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kunne ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun IT-personer i Danmark eller i lande, der giver dine oplysninger den tilstrækkelige beskyttelse.

DINE RETTIGHEDER OM PERSONOPLYSNINGER OG SLETNING AF DEM

Du kan få information om, hvilke personoplysninger Skjold Burne har om dig. Du kan også gøre indsigelse mod, at konkrete oplysninger om dig anvendes. Endvidere kan du tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver brugt oplysninger om dig, hvis de oplysninger, der bruges om dig, er forkerte eller vildledende, og du har ret til at få dem ændret eller slettet.

Senest én måned efter du har bedt om udlevering, ændring eller sletning af dine data udleverer Skjold Burne de ønskede data, retter dem eller sletter oplysningerne. Når oplysningerne er blevet udleveret, kan du tidligst få oplysninger igen efter seks måneder.

Henvendelse herom sker til webshop@skjold-burne.dk. Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet, Borgergade 285. sal, 1300 København K.

Hvis du ikke længere vil modtage nyhedsbreve m.v. fra Skjold Burne, kan du benytte vores mail webshop@skjold-burne.dk til at begære oplysningerne slettet eller rettet. Skjold Burne vil efterfølgende slette eller retter dine oplysninger inden for én måned.

Spørgsmål om Skjold Burnes behandling af dine personoplysninger kan du rette til Skjold Burne på ovennævnte e-mail adresse.