30 dages fri returret
Fri fragt ved 600 kr.
Kun 1-2 hverdages levering
BlackFriday2022_Topscroll_Desktop_Background.jpg

Mangler du julevin til julemiddagen?
Så gå ikke glip af nedenstående knockout juletilbud

Julen står for døren og vi kan næsten ikke vente med at smage den dejlige julevin. Mangler du også at finde den perfekte julevin? Så gå på opdagelse i vores vanvittige knockout juletilbud, som er så vilde at de kunne være sende hele Black Friday til tælling.

Der har dog allerede været godt gang i salget, så du skal skynde dig at slå til inden disse fantastiske vinkup bliver snuppet for næsen af dig.

SB_BlackFriday_Hero_9.jpg

Er du på udkig efter noget andet ?
Så prøv nogle af vores andre vinkup herunder

Køb af årets julevine

At købe vin kan godt gå hen og blive en kostelig affære. Specielt i den kommende juletid, hvor vi gerne vil forkæle os selv med lidt ekstra lækker vin til julemiddagen. Heldigvis har du her mulighed at få ekstraordinær god vin med vores Knockout juletilbud og der mulighed for at gøre nogle helt ustyrligt gode vin-kup. Både når det gælder hverdag eller fest.

Gør årets vildeste vinkup nu

Vi kender alle Black Friday men hos Skjold Burne har vi valgt at det ikke kun skal være i denne ene dag hvor man kan gøre sig et fantastisk vin-kup. Derfor har vi lanceret Knockout juletilbuddene som er så vilde at de kan sende hele Black Friday til tælling.  Julen er hjerternes fest hvor alle fortjener god julevin uden at bankkontoen skal stå i flammer efterfølgende. Derfor fejre vi den kommende juletid på allerbedste vis, med julevin til spotpriser. Du kan derfor godt se frem til nogle helt igennem vanvittige vintilbud, hvor der er voldsomme besparelser at hente. Her hos Skjold-burne.dk mener vi nemlig, at julen skal være en tid helt ud over det sædvanlige, og vi har derfor tænkt os at gøre alt hvad vi kan for at levere et brag af en julefest.

BlackFriday2022_Topscroll_Desktop_Background.jpg