30 dages fri returret
Fri fragt ved 500 kr. - Afhent GRATIS i butik!
Kun 1-2 hverdages levering
image name

Næstved

V/ Jørgen Hansen & Allan Frandsen
Næstved Storcenter, 4700 Næstved
+45 55 73 70 78
Åben i dag kl. 09:00 - 20:00
Mandag: -
Tirsdag: -
Onsdag: -
Torsdag: -
Fredag: -
Lørdag: -
Søndag: -

Beskrivelse af butikken

Velkommen hos Skjold Burne Vinhandel Næstved. Vi tilbyder et af Danmarks største og flotteste udvalg indenfor vin og spiritus. Vi forhandler Summerbird, Lakrids by Johan Bülow med meget mere.

Skjold Burne Vinhandel Næstved ligger lige mellem midterindgangen og Kurts Torv i Næstved Storcenters gamle afdeling.

Skjold Burne Vinhandel i Næstved er en virksomhed i udvikling, vi tilbyder et fantastisk udvalg af vine og på hylderne råder vi over et spændende udvalg af spiritus - både den almindelige, men i særdeleshed også den specielle og eksklusive. Vi har suverænt et af de største udvalg uden for København.

Vi pakker og leverer vin- og spiritusgaver, firmagaver, gavekurve og hvad man ellers kan forvente af en velassorteret vinhandel.

Vi er sydsjællands førende butik i udvalg af specielt spiritus og har stort set alle varianter på hylderne til en ordentlig fest, og vi kan levere ingredienserne til næsten alle drinksopskrifter. Alt dette selvfølgelig til de skarpeste priser.

Vi står altid til rådighed, klar til at hjælpe med hvad det måtte være.

På hylderne finder du også tobak fra My Own Blend og et flot udvalg af piber. Summerbird chokolade og lakrids by Johan Bülow.

Vores personale bliver løbende uddannet, således at vi hele tiden kan give den bedste vejledning i forbindelse med køb af vin, spiritus og tobak.