30 dages fri returret
Fri fragt ved 500 kr. - Afhent GRATIS i butik!
Kun 1-2 hverdages levering
image name

København K - Østergade

Østergade 1, 1100 København K
+45 33 14 04 81
Åben i dag kl. 10:00 - 19:00
Mandag: -
Tirsdag: -
Onsdag: -
Torsdag: -
Fredag: -
Lørdag: -
Søndag: Lukket

Beskrivelse af butikken

Med en placering på en af landets mest attraktive adresser, i et unikt butikslokale, der kan dateres tilbage til første halvdel af attenhundredtallet - og suset fra Kongens Nytorv - føler vi en forpligtelse til at være anderledes på flere måder.

Sortimentet er vin og spiritus med et begrænset udvalg af tobak og konfekture. Vi sætter en ære i at være lagerførende når det gælder et normalt Skjold Burne sortiment. Dette suppleres så med spændende enkeltheder, som man ellers skal temmelig langt omkring for at finde. Vi har eksempelvis "forelsket" os i Bornholm, solskinsøen, hvorfra vi henter et meget populært snapsesortiment.

Med områdets store turistgennemstrømning in mente lægger vi stor vægt på at "sælge" oplevelser - uanset om kunden er fra Husum, Oslo, Sydney eller Chicago, skal vedkommende have en oplevelse af gæstfrihed, godt humør og know-how med sig på den videre færd. Mange gæster har vi et glædeligt genbesøg af med jævne mellemrum.

Vi formidler gerne levering af vinforsendelser over hele landet.

Lokalets beskaffenhed betyder, at det ikke er muligt for os at arrangere ensemblesmagninger, men vi går meget gerne i byen som "medarrangør" af en smagning i forbindelse med den enkelte virksomheds "fredagsbar" - bare kom an!