30 dages fri returret
Fri fragt ved 500 kr. - Afhent GRATIS i butik!
Kun 1-2 hverdages levering
image name

Grindsted

V/ Lene Sønderby Knudsen
Morsbøl Skolevej 1, 7200 Grindsted
+45 26 34 24 84
Åben i dag kl. 10:00 - 17:00
Mandag: -
Tirsdag: -
Onsdag: -
Torsdag: -
Fredag: -
Lørdag: -
Søndag: Lukket

Beskrivelse af butikken

Solidt plantet i den Jydske muld i Grindsted finder du vores butik Hapa/Skjold Burne som siden 2003 har hjulpet mange med at finde den helt rigtige gave i form af vin, spiritus, specialøl, specialiteter, brugskunst og dametøj til dem du holder af og til dig selv.

Butikken ligger i en gammel gård fra 1913 som er restaureret med kræs for den gamle stil. Butikken er 400m2, hvor de gamle stalde er lavet om til den lækreste livsstilsbutik med alt hvad hjertet begærer. Der findes ikke mange af den slags lækre butikker i Danmark. Der er der gode parkeringsmuligheder foran gården.

Hapa er forhandler af Skjold Burne vin og vi servicerer både private og erhverv og leverer også gerne vin til festen bl.a. bryllupper, konfirmationer, runde fødselsdage og firmafester (uåbnede flasker tages retur).

Vi er specialister i at skabe flotte og personlige gavekurve. Vi maler selv vores kaffe, og har også stort udvalg i specialiteter og specialøl.

Vi holder løbende vin-, whisky-, rom- og portvinssmagninger (check siden her eller Facebook). Vi kommer også gerne ud til firmaer ifm. møder, fester eller andet for vinsmagninger.

Vinklub/smagekasse

Du kan blive medlem af vores vinklub til følgende pris:

  • ½ årlig kr. 500,-
  • 1 år kr. 1000,-

Hver måned modtager man 6 fl. vin tilbud i en gl. trækasse (smagekasse), som kun er for medlemmer af klubben eller smagekassen. Trækassen koster 40 kr., som er et engangsbeløb! Derefter kommer man ind i butikken med den tomme kasse, hvorefter den fyldes op med månedens vin tilbud. Man bestemmer selv om man vil købe vin hver måned eller hver anden måned osv. Kassen vil bestå af min. 3-4 rødvine ud fra årstid, og i kassen vil der være en beskrivelse af vinen samt anmeldelser.

Pris for smagekasse er 495 kr. pr. mdr. - Så sørger vi for at finde gode vine til gode priser.

Klubben mødes en aften hver 3 mdr. i butikken til smagninger og ost/tapas, hvor prisen vil være ca. 150 kr. pr. person.

Vi glæder os til at se jer!