30 dages fri returret
Fri fragt ved 500 kr. - Afhent GRATIS i butik!
Kun 1-2 hverdages levering
image name

Grindsted

V/ Morten & Nathja Kampmann Jacobsen
Vestergade 48, 7200 Grindsted
+45 53 38 16 49
Åben i dag kl. 10:00 - 17:00
Mandag: -
Tirsdag: -
Onsdag: -
Torsdag: -
Fredag: -
Lørdag: -
Søndag: Lukket

Beskrivelse af butikken

Velkommen!

Hos Skjold Burne Vinhandel Grindsted får du rådgivning i øjenhøjde. Du er i centrum, og det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse, når du handler hos os. Vi har mange års erfaring og kendskab til vin, spiritus samt sammensætning af mad og drikke.

I butikken er der god plads og lyst - her er tid til personlig rådgivning, eller at du bare kan gå på opdagelse på egen hånd. Der er gode parkeringsmuligheder på parkeringspladsen foran butikken, som deles med Kvickly og Netto. Vi hjælper gerne med levering af vin i byzonen.

Vi afholder vin- og spiritussmagninger, både i butikken eller i dit eget hjem. Så, hvad enten du skal afholde polterabend, tøseaften, vennemiddag eller bare gerne vil smage de gode dråber og udvide din horisont, så har vi smagningsarrangementer for enhver smag.

Hos os er det muligt at bestille kolde tapasanretninger som ”take away”. Vi klarer alt fra 2 personer til større arrangementer.

Vi laver gerne flotte gavekurve og vingaver - både til private og erhverv. Kig forbi butikken og lad dig inspirere.

Lidt personligt om os:

Butikken drives og ejes af os, Nathja & Morten, vi er bosat i Grindsted, gift og har fire børn sammen. Vi er begge uddannet (hhv. 2006 og 2012) tjenere, Morten er ligeledes uddannet bartender, og vores store passion ligger i vinen og spiritussens verden. Morten er fuld af engagement, nye ideer, servicemindet og passioneret. Det samme er Nathja, men hun er også den perfektionistiske, der ikke går på kompromis med noget.