O. Fournier, Mendoza, Argentina

Bodega y Viñedos O. Fournier er beliggende i velkendte Mendoza, nærmere bestemt Uco Valley i Argentina, der leverer nogle af Argentinas absolut bedste vine. Bodega y Viñedos O. Fournier ejer i dag tre vingårde i Uco Valley, der dækker 286 ha., hvoraf de 94 ha. i øjeblikket er beplantet med vinstokke, heraf er nogle af vinmarkerne over 30 år gamle.

O. Fourniers vinmarker i Uco Valley er beliggende ca. 1100 meter over havets overflade. De højt beliggende marker betyder, at der er store temperaturforskelle mellem dag og nat. Jordbunden i området er præget af sten og sand, og sikrer dermed fremragende dræning til vinstokkende. Vinmarkerne vandes i tørre perioder med smeltevand fra Andesbjergene, og køles af blide vinde i dagtimerne. De store temperaturudsving i området, den gode dræning og naturlige vanding er med til at sikre vine med fremragende farve og intensitet, der er velegnede til fadlagring.

>> Vine fra O. Fournier  |  Hjemmeside    

 

 
 

SKJOLD BURNE VINHANDEL - STÆRKE TILBUD PÅ KVALITETSVINE

Skjold Burne Vinhandel er Danmarks største, ældste og stærkeste kæde af vinhandlere med ca. 60 selvstændige forhandlere over hele landet, der alle er vinspecialister. Vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsvine, og har altid masser af gode tilbud på vin og spiritus med store besparelser for dig. Vi tilbyder alt fra hverdagsvine til skarpe priser, til dyre prisbelønnede vine fra de mest prestigefyldte områder og vinslotte overalt i verden, og sortimentet tæller rødvin, hvidvin, rosévin, portvin, dessertvin, champagne og mousserende vine, cognac, whisky, likør og spiritus af enhver art. Vores leverandører er håndplukkede, og tæller bl.a. eksklusiv eneforhandling i Danmark af verdens måske mest prestigefyldte vinhus Domaines Barons de Rothschild (Lafite), men også Niepoort portvin, Camus cognac, American Winery of the year 2011 – Wente Vineyards, Vinã Tarapacá fra Chile, Charles Mignon champagne, og mange flere. Mange af vores vine har modtaget flotte point i vintest og vinanmeldelser – det er din garanti for at du hos Skjold Burne kan købe kvalitetsvin til lav pris. I vores online webshop tilbyder vi dag til dag levering over hele landet. Hvis du vælger at bestille vin og spiritus produkter i webshoppen, tilbyder vi gratis fragt til en valgfri Skjold Burne forhandler i Danmark. Alle vores online tilbud kan du også finde i din lokale Skjold Burne butik. Hos vores Skjold Burne forhandlere sætter vi en ære i at yde den bedste service, står altid klar med ekspertråd om vin, og hjælper dig med at finde den vin du søger. Alle vores forhandlere er desuden specialister i både færdigpakkede og specialpakkede vingaver.

Hele sortimentet