Navigation

Kæmpe Vinfestival i Aarhus!

Fredag d. 6. oktober kl. 17.00 - 20.00 afholder Skjold Burne årets vinfestival i Turbinehallen i Aarhus, hvor du kan møde 20 af verdens førende vinproducenter.

Mød blandt andre det verdensberømte vinhus Domaines Barons de Rothschild (Lafite) - det populære portvinshus Niepoort - eller snak med folkene bag de lækre champagner fra Charles Mignon.

Der vil være mere end 20 producenter repræsenteret på festivalen, og du får dermed en unik mulighed for at smage et bredt udvalg af lækre kvalitetsvine fra det meste af verden.

På vinfestivalen vil der også være mulighed for at smage en lang række økologiske vine, som vinder mere og mere popularitet blandt vindrikkerne i Danmark.

Så vil du udvide din vinhorisont i perfekte omgivelser - en fredag aften i Aarhus - så har du her en unik mulighed.

Billetter kan købes her (pris: 150 kr.): www.ticketmaster.dk/vinfestival2017

Vi glæder os til at se dig!

Evt. spørgsmål vedr. vinfestivalen rettes til arrangementsansvarlig: Simon Zachodnik, Senior Marketingkonsulent (siza@taster-wine.com).


 

 
 

SKJOLD BURNE VINHANDEL - STÆRKE TILBUD PÅ KVALITETSVINE

Skjold Burne Vinhandel er Danmarks største, ældste og stærkeste kæde af vinhandlere med ca. 60 selvstændige forhandlere over hele landet, der alle er vinspecialister. Vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsvine, og har altid masser af gode tilbud på vin og spiritus med store besparelser for dig. Vi tilbyder alt fra hverdagsvine til skarpe priser, til dyre prisbelønnede vine fra de mest prestigefyldte områder og vinslotte overalt i verden, og sortimentet tæller rødvin, hvidvin, rosévin, portvin, dessertvin, champagne og mousserende vine, cognac, whisky, likør og spiritus af enhver art. Vores leverandører er håndplukkede, og tæller bl.a. eksklusiv eneforhandling i Danmark af verdens måske mest prestigefyldte vinhus Domaines Barons de Rothschild (Lafite), men også Niepoort portvin, Camus cognac, American Winery of the year 2011 – Wente Vineyards, Vinã Tarapacá fra Chile, Charles Mignon champagne, og mange flere. Mange af vores vine har modtaget flotte point i vintest og vinanmeldelser – det er din garanti for at du hos Skjold Burne kan købe kvalitetsvin til lav pris. I vores online webshop tilbyder vi dag til dag levering over hele landet. Hvis du vælger at bestille vin og spiritus produkter i webshoppen, tilbyder vi gratis fragt til en valgfri Skjold Burne forhandler i Danmark. Alle vores online tilbud kan du også finde i din lokale Skjold Burne butik. Hos vores Skjold Burne forhandlere sætter vi en ære i at yde den bedste service, står altid klar med ekspertråd om vin, og hjælper dig med at finde den vin du søger. Alle vores forhandlere er desuden specialister i både færdigpakkede og specialpakkede vingaver.

Hele sortimentet