Vinsøger

Pris i kr.

(min - max) Fylde

LetKraftig

Alkohol (%)

58.80

Indhold (cl.)

6000

 
 
 
Redoma Branco
Klik for at zoome

Portugal - Douro

Redoma Branco

En fantastisk delikat og frisk vin med mineralsk karakter. Vinen har stort lagringspotentiale og kan gemmes i mere end 10 år efter høståret.

Området og producenten:
Niepoort har gennem generationer stået som en af de bedste producenter af portvin. 5. generation, Dirk Niepoort har de seneste år desuden været foregangsmand for elegante hvid- og rødvine fra Douro. Hans bordvine har opnået lige så stor berømmelse som hans portvine og er meget eftertragtede på verdensmarkedet.

Vinen:
Redoma Branco laves på flere forskellige druesorter, som vokser på gamle vinstokke på Douroflodens bred. Druesorterne er: Rabigato, Códega do Larinho, Viosinho, Donzelinho og Gouveio. Jorden, hvor vinstokkene vokser, består hovedsageligt af skifer og har en tendens til at give mineralske, delikate og yderst friske vine. Druerne høstes i hånden i slutningen af august/begyndelsen af september. Efter ankomst til vineriet og en nøje udvælgelse presses druerne let. Mosten gærer naturligt på franske egetræsfade og lagres efter endt gæring i otte måneder ligeledes på franske egetræsfade.

I glasset:
Vinen er flot gylden i glasset. Duften er kompleks og intens med dejlige noter af citrusfrugter og blomster, der giver minder om appelsintræet i blomst. Den lette duft af træet fra fadlagringen er i perfekt harmoni med den friske og mineralske duft. Smagen er utrolig struktureret og har en let cremet, velafbalanceret smag med en fantastisk og vedholdende naturlig syre. I den lange og indtagende eftersmag fornemmes hvide blomster og tørrede frugter.

Vinen er særdeles velegnet til ovnbagt fisk og retter med hvidt kød, men den er også fantastisk til vegetarretter som pasta, wokretter eller retter med ost.

Serveringstemperatur: 8-10°C.

Pressen:
Årgang 2016
Vinbladet - 91 point - "Endnu lukket duft, dyb, mineralsk, krydret, nedfaldne æble, citrus. Cremet og samtidig tør smag, fyldig med cremet, krydret, mineralsk eftersmag med moden frugt. Kun 12% i alkohol." (07-09-2017)

VinAvisen - 5 stjerner - "En flot hvidvin med en intens druesmag, der gør den til en madvin. Den har fine, krydrede noter, fint integrerede fadnoter og en lang eftersmag." (Uge 33 / 2017)

FINANSBUREAUET - 5 stjerner - "Spændende og elegant hvidvin fra det berømmede portvinshus Niepoort. Floral næse med snert af citrus og frisk mund med sprød syre og let mineralske noter akkompagneret af noter af vanilje og kandiseret orangeskal i den lange eftersmag. Et forfriskende indslag i en vinøs verden præget af konformiteter." (14-08-2017)

DKK stk. 169,75

Køb stk.

Gå til kassen

Vinbladet Vinbladet
VinAvisen VinAvisen
Finansbu. Finansbu.
Varenummer: 0621209
Årgang: 2016
Varetype: Hvidvin
Indhold: 75 Cl
Alkohol: 12 %
Leveres i: Kolli med 6 stk.
Land: Portugal
Område: Douro,
Druer: Rabigato, Códega do Larinho, Viosinho, m. fl.

Andre varer

 
 
 

SKJOLD BURNE VINHANDEL - STÆRKE TILBUD PÅ KVALITETSVINE

Skjold Burne Vinhandel er Danmarks største, ældste og stærkeste kæde af vinhandlere med ca. 60 selvstændige forhandlere over hele landet, der alle er vinspecialister. Vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsvine, og har altid masser af gode tilbud på vin og spiritus med store besparelser for dig. Vi tilbyder alt fra hverdagsvine til skarpe priser, til dyre prisbelønnede vine fra de mest prestigefyldte områder og vinslotte overalt i verden, og sortimentet tæller rødvin, hvidvin, rosévin, portvin, dessertvin, champagne og mousserende vine, cognac, whisky, likør og spiritus af enhver art. Vores leverandører er håndplukkede, og tæller bl.a. eksklusiv eneforhandling i Danmark af verdens måske mest prestigefyldte vinhus Domaines Barons de Rothschild (Lafite), men også Niepoort portvin, Camus cognac, American Winery of the year 2011 – Wente Vineyards, Vinã Tarapacá fra Chile, Charles Mignon champagne, og mange flere. Mange af vores vine har modtaget flotte point i vintest og vinanmeldelser – det er din garanti for at du hos Skjold Burne kan købe kvalitetsvin til lav pris. I vores online webshop tilbyder vi dag til dag levering over hele landet. Hvis du vælger at bestille vin og spiritus produkter i webshoppen, tilbyder vi gratis fragt til en valgfri Skjold Burne forhandler i Danmark. Alle vores online tilbud kan du også finde i din lokale Skjold Burne butik. Hos vores Skjold Burne forhandlere sætter vi en ære i at yde den bedste service, står altid klar med ekspertråd om vin, og hjælper dig med at finde den vin du søger. Alle vores forhandlere er desuden specialister i både færdigpakkede og specialpakkede vingaver.

Hele sortimentet