Copper Lane Shiraz/Merlot
Klik for at zoome

Sydafrika - Western Cape - Swartland

Copper Lane Shiraz/Merlot

Fyldig, balanceret og sødmefuld sydafrikansk bulderbasse med masser af modne bær i smagen, lidt krydderi og flot integrerede tanniner.

Området og producenten:
I Sydafrika vokser busken "Rhino" vidt og bredt og mørkner landskabet, så det på afstand syner næsten sort. Dette fænomen har givet navn til området Swartland, der kan oversættes direkte til "sort jord", og herfra stammer druerne til Copper Lane. Swartland ligger ca. 50 kilometer nord for Cape Town og er i dag et af de nye og spændende områder i Sydafrika. Vinene fra området bliver med god grund stadig mere kendt. I Swartland produceres vine med masser af typicitet af særdeles høj kvalitet, der viser alle de kvaliteter Sydafrika står for, når det kommer til vinproduktion.

Vinen:
Vinen er fremstillet på Shiraz- og Merlot-druer. Shiraz-druerne bidrager med kraft og fylde, mens Merlot-druerne sikrer en blød og behagelig vin. Druerne er særligt udvalgt af specialiserede vinmagere og høstes, når de er perfekt modne for at sikre en vin i fuldkommen balance. Vinificeringen, som er traditionel, foregår på rustfrie ståltanke for at frembringe en vin, der emmer af moden frugt, og som har en fin lille sødme i en ellers kraftfuld smagsoplevelse.

I glasset:
Copper Lane Reserve Shiraz/Merlot fremstår intens rød i glasset med en næsten sort kerne. Op af glasset strømmer noter af modne sorte bær, lakrids og varme krydderier. I munden opleves vinen fyldig og flot balanceret. Her findes de samme noter som i duften suppleret med hints af peber og flot integrerede tanniner. Copper Lane viser al Sydafrikas kraft og varme i et glas vin og bliver hængende i munden længe efter den sidste tår er drukket. En særegen vin der ikke vil skuffe.

Oplagt som ledsager til en rød bøf, krydrede gryderetter, lagrede oste eller som et glas i utide.

Serveringstemperatur: 16-18°C.

Pressen:
Årgang 2015
VinAvisen - 5 stjerner - "En kraftig og muskuløs rødvin - men bestemt også en meget lækker rødvin. Den dufter af sveskeblomme og har en fyldig smag, der er rig på moden frugt, men også har en fin, lille syre, der giver vinen elegance. Nyd den til kraftige kødretter - fx til grillmad eller efterårets vildt, der venter lige om hjørnet..." (Uge 31 / 2016)

Årgang 2014
Winelab.dk - 5 stjerner - "Parfumerede skovbær med en anelse nelliker, der står godt til frugten. Mørkt og modent duftunivers. Saftig frugtig smag med en elegant og let syrerig frugt i afslutningen. Mixet mellem Shiraz og Merlot virker. Merlot skaber struktur og krop, mens Shiraz-druerne primært står for at underholde med frugtigheden i duft og smag. Fin struktur og flot ikke-fadlagret vin..." (01-02-2015)

Sjællandske / Dagbladet - "...en sydafrikaner, der stod med en meget mørk, rød farve og en fin vandig kant. Næsen var kraftig med sorte bær, kanel og krydderier. I smagen fandt vi de samme kvaliteter. Og vi kunne glæde os over en lang, lækker og frisk eftersmag." (07-02 2015)
BlackFriday2016

SPAR KR. 240,00 V. 6 FL.

Pr. stk. v. 6 stk.

59,75

Vejl. 99,75 pr. stk.

Køb stk.

Gå til kassen

Smagsbarometer

Karakter

2
Sød Tør

Fylde

4
Kraftig Let
Varenummer: 0522023
Årgang: 2016
Varetype: Rødvin
Indhold: 75 Cl
Alkohol: 15 %
Leveres i: Kolli med 6 stk.
Land: Sydafrika
Område: Western Cape, Swartland
Druer: Syrah/Shiraz, Merlot
Skruelåg: Ja

Andre varer