Vinsøger

Pris i kr.

(min - max) Fylde

LetKraftig

Alkohol (%)

58.80

Indhold (cl.)

6000

 
 
 
Niepoort Dao Rótulo
Klik for at zoome

Portugal - Dao

Niepoort Dao Rótulo

Niepoort kan andet end lave portvin. Rótulo er fra Dão og det er en frisk, let vin, som på bedste vis giver et billede af Dão-vines karakteristerika.

Området og producenten:
Niepoort har gennem generationer stået som en af de bedste producenter af portvin. 5. generation, Dirk Niepoort har de seneste år desuden været foregangsmand for elegante hvid- og rødvine fra Douro. Hans bordvine har opnået stor berømmelse og er meget eftertragtede på verdensmarkedet. Rótulo er derimod fra Dão, hvor Niepoort startede sin produktion af vin i 2012. Det er vigtigt for Niepoort, at vinene fra Dão giver et klart billede af regionens karakteristika, og derfor har de gjort meget ud af at finde de rigtige vinstokke.

Vinen:
Rótulo er sammensat af Alfrocheiro, Jaen og Touriga Nacional. Druerne vokser på vinstokke på mellem 30 og 60 år og høstes i midten af september. Efter at de bedste druer er udvalgt, vinificeres vinen på rustfrie stålfade og lagres i 22 måneder på cementfade. Efter endt gæring og lagring tappes vinen på flasker og er klar til salg.

I glasset:
Vinen er rubinrød med en elegant duft af sorte bær og blomster. I munden er vinen frisk med god fylde og med den mineralske profil og noter af krydderier, som er karakteristiske for vine fra Dão. Lagringen på cementfade giver vinen en meget frisk og elegant vedvarende eftersmag.

En fremragende ledsager til de fleste kødretter og grillet fisk.

Serveres ved 16-18ºC.

Pressen:
Årgang 2013
Jyllands-Posten - 5 stjerner - "Kraftig og saftig vin. Næsen er krydret og indbydende med læder og mørke bær. Munden er juicy med fint tannin-bid og let frugt. Dejlig vin..." (05-02-2017)

VinAvisen - 5 stjerner - "Denne rødvin kan man ikke rigtigt blive uvenner med. Den er ret let og har en god og venlig smag med fin krydring og en lille sødme. En meget anvendelig vin, som mange vil kunne lide." (Uge 13 / 2016)

Ekstra Bladet - "Dirk Niepoort er en af de mest berømte vinmagere i Portugal og især kendt for at eksperimentere en del. Denne har mørke skovbær i duften. Animalske toner og i smagen sorte kirsebær, violer, pibetobak og vanilje. Ung frisk saftig vin med en pæn lang krydret eftersmag." (18-09-2015) grillvine2017

DKK stk. 119,75

Køb stk.

Gå til kassen

JP JP
VinAvisen VinAvisen
Varenummer: 0521407
Årgang: 2013
Varetype: Rødvin
Indhold: 75 Cl
Alkohol: 12.5 %
Leveres i: Kolli med 6 stk.
Land: Portugal
Område: Dao,
Druer: Alfrocheiro, Jaen, Touriga Nacional

Andre varer

 
 
 

SKJOLD BURNE VINHANDEL - STÆRKE TILBUD PÅ KVALITETSVINE

Skjold Burne Vinhandel er Danmarks største, ældste og stærkeste kæde af vinhandlere med ca. 60 selvstændige forhandlere over hele landet, der alle er vinspecialister. Vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsvine, og har altid masser af gode tilbud på vin og spiritus med store besparelser for dig. Vi tilbyder alt fra hverdagsvine til skarpe priser, til dyre prisbelønnede vine fra de mest prestigefyldte områder og vinslotte overalt i verden, og sortimentet tæller rødvin, hvidvin, rosévin, portvin, dessertvin, champagne og mousserende vine, cognac, whisky, likør og spiritus af enhver art. Vores leverandører er håndplukkede, og tæller bl.a. eksklusiv eneforhandling i Danmark af verdens måske mest prestigefyldte vinhus Domaines Barons de Rothschild (Lafite), men også Niepoort portvin, Camus cognac, American Winery of the year 2011 – Wente Vineyards, Vinã Tarapacá fra Chile, Charles Mignon champagne, og mange flere. Mange af vores vine har modtaget flotte point i vintest og vinanmeldelser – det er din garanti for at du hos Skjold Burne kan købe kvalitetsvin til lav pris. I vores online webshop tilbyder vi dag til dag levering over hele landet. Hvis du vælger at bestille vin og spiritus produkter i webshoppen, tilbyder vi gratis fragt til en valgfri Skjold Burne forhandler i Danmark. Alle vores online tilbud kan du også finde i din lokale Skjold Burne butik. Hos vores Skjold Burne forhandlere sætter vi en ære i at yde den bedste service, står altid klar med ekspertråd om vin, og hjælper dig med at finde den vin du søger. Alle vores forhandlere er desuden specialister i både færdigpakkede og specialpakkede vingaver.

Hele sortimentet