Vinsøger

Pris i kr.

(min - max) Fylde

LetKraftig

Alkohol (%)

58.80

Indhold (cl.)

6000

 
 
 
Glengoyne, 10 Years Old, Highland Single Malt
Klik for at zoome

Storbritannien

Glengoyne, 10 Years Old, Highland Single Malt

Ren og balanceret i smagen med noter af grønne æbler, karamel, lidt lakrids og et sødt præg. En whisky der viser Glengoynes høje niveau.

Området og producenten:
Glengoyne er ét af de fornemste destillerier i Skotland for ikke at sige i verden. Destilleriet ligger i en dal fyldt med træer nær en lille flod, der løber ud i den kendte flod Loch Lomond lidt uden for Glasgow i det vestlige Skotland. Glengoyne har sit navn fra ”Glen Guin” og er en af de førende producenter af Premium Malt Whisky i verden. Whiskyen fremstilles efter gamle stolte traditioner. Glengoyne fik sin licens i 1833 og er klassificeret som et Highland destilleri, selvom det ligger lige på grænsen. Destilleriet har haft skiftende ejere, men det har ikke haft betydning for deres unikke og særegne whisky. De gamle metoder, der bruges, er overleveret fra generation til generation for at holde fast i skabelsen af en kompleks whisky med delikate smagsoplevelser, der til fulde får lov at komme til live i de endelige produkter.

Produktet:
Det over 175 år gamle skotske Highland destilleri bruger ”Golden Promise” Malt, som er kendt for sit meget lave udbytte og utrolig høje kvalitet. Til forskel fra de fleste ”Single Malt” Whiskys har Glengoyne bevaret essensen af maltsmagen ved at lufttørre byggen i stedet for at tørre med røg fra tørv. Whiskyen er baseret på prisvindende malt og er et produkt af utraditionelle processer, bemærkelsesværdige ingredienser samt stolthed og passion hos de personer, der er involveret i produktionen af denne skønne whisky. Resultatet er en subtil og kompleks whisky, som har bevaret alle de delikate aromaer og smagsstoffer fra malten. Hos Glengoyne er destilleringen langsommere end noget andet sted i Skotland, og whiskyen lagrer på særligt udvalgte sherryfade, i dette tilfælde i hele 10 år.

I glasset:
Denne whisky er den perfekte introduktion til de mange skønne varianter Glengoyne har at byde på. Den har en smuk klar og frisk gylden gul farve. Duften byder på søde aromaer af karamel og popcorn fulgt af lette søde toner og friske grønne æbler.  Smagen er ren og leverer grønne æbler og et klart hint af sød lakrids. Eftersmagen er vedvarende med noter af mandler og malt.

Pressen:
VinAvisen - 5 stjerner - "En fin, fin whisky, blød, lækker og uden skarpe kanter. Den har et bredt smagsbillede, der bliver hængende længe i munden - frugt, toffee, nødder, kirsebærkerner, egetræ og en charmerende, llille sødme." (Uge 26 / 2017)

Ekstra Bladet - 5 stjerner - "Destilleri kun 20 km fra Glasgow. En olieret konsistens og en flot single malt-whisky med smag af kaffe, appelsin og mandler. God balance." (14-04-2012)

DKK stk. 395,00

Køb stk.

Gå til kassen

VinAvisen VinAvisen
EB EB
Varenummer: 3311003
Varetype: Malt whisky
Indhold: 70 Cl
Alkohol: 40 %
Leveres i: Kolli med 6 stk.
Land: Storbritannien

Andre varer

 
 
 

SKJOLD BURNE VINHANDEL - STÆRKE TILBUD PÅ KVALITETSVINE

Skjold Burne Vinhandel er Danmarks største, ældste og stærkeste kæde af vinhandlere med ca. 60 selvstændige forhandlere over hele landet, der alle er vinspecialister. Vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsvine, og har altid masser af gode tilbud på vin og spiritus med store besparelser for dig. Vi tilbyder alt fra hverdagsvine til skarpe priser, til dyre prisbelønnede vine fra de mest prestigefyldte områder og vinslotte overalt i verden, og sortimentet tæller rødvin, hvidvin, rosévin, portvin, dessertvin, champagne og mousserende vine, cognac, whisky, likør og spiritus af enhver art. Vores leverandører er håndplukkede, og tæller bl.a. eksklusiv eneforhandling i Danmark af verdens måske mest prestigefyldte vinhus Domaines Barons de Rothschild (Lafite), men også Niepoort portvin, Camus cognac, American Winery of the year 2011 – Wente Vineyards, Vinã Tarapacá fra Chile, Charles Mignon champagne, og mange flere. Mange af vores vine har modtaget flotte point i vintest og vinanmeldelser – det er din garanti for at du hos Skjold Burne kan købe kvalitetsvin til lav pris. I vores online webshop tilbyder vi dag til dag levering over hele landet. Hvis du vælger at bestille vin og spiritus produkter i webshoppen, tilbyder vi gratis fragt til en valgfri Skjold Burne forhandler i Danmark. Alle vores online tilbud kan du også finde i din lokale Skjold Burne butik. Hos vores Skjold Burne forhandlere sætter vi en ære i at yde den bedste service, står altid klar med ekspertråd om vin, og hjælper dig med at finde den vin du søger. Alle vores forhandlere er desuden specialister i både færdigpakkede og specialpakkede vingaver.

Hele sortimentet