Vinsøger

Pris i kr.

(min - max) Fylde

LetKraftig

Alkohol (%)

58.80

Indhold (cl.)

6000

 
 
 
Fabiano Negraro Appassimento
Klik for at zoome

Italien - Veneto

Fabiano Negraro Appassimento

Endnu en pragtfuld, intens vin fra Fabiano fyldt med frugt.

Området og producenten:
Familien Fabiano har været i vinbranchen siden 1912 og har løbende udvidet forretningen. I 1968 flyttede de deres aktiviteter til det nuværende hovedkvarter, der ligger mellem Verona og Gardasøen. Herfra styres familiens aktiviteter i de enkelte vinområder i regionen. I dag står Nicola fabianos sønner, Alessandro og Michele Fabiano, i spidsen. Fabiano holder sig til den klassiske stil med et tvist af modernisme. Oftest bruges store gamle fade, men i de senere år er der blevet eksperimenteret mere med brugen af små fade, som bidrager til at give mere sødme og koncentration i vinene.

Vinen:
Druerne til denne vin høstes fuldmodne og bringes til vineriet. En del af druerne til Negraro Appassimento er produceret efter den såkaldte ”appassimento-metode”, som også anvendes til egnens berømte Amaronevine. Druerne lægges til tørre i solen og herved fordamper en væsentlig del af væskeindholdet i druerne. På denne måde fremelskes farve, sukkerindhold samt kraft i druerne og resultatet er lækker intens og sødmefuld vin med stor kraft.

I glasset:
Vinen er intens rød i glasset med flot teglfarvet kant. Duften er præget af modne kirsebær og søde krydderier. Smagen er fyldig med store mængder frugt og bløde tanniner. Appassimentostilen er fremtrædende med den bløde struktur og komplekse eftersmag, der vidner om en vin i stor harmoni, hvor der er kælet for alle detaljer.

Vinen kan nydes til al slags kød og ost. Åbn gerne vinen et par timer før servering.

Serveringstemperatur: 16-18ºC.

Pressen:
Årgang 2013
Den Korte Avis - 6 stjerner - "Vinen kalder vinfirmaet Skjold Burne for "Årets gode julevin", og den er fremstillet efter samme metode, som når vinbonden laver en Amarone. Der er en herlig blød, rund og sødmefuld smag af rosiner, som passer fortræffeligt til både gris og fuglekræ." (07-12-2016)

VinAvisen - 5 stjerner - "Årets gode julevin, kalder Skjold Burne denne rødvin, og den er både god og en julevin. Den har en fyldig, blød og lækker druesmag med en fin rosin-sødme fra appassimento-metoden med druekvaset fra Amarone-fremstillingen - en sødme, som mange vil være glade for." (Uge 47 / 2016)

FINANSBUREAUET - 6 stjerner - "Super appassimento fra Fabiano med masser af sjæl og charme. Imødekommende næse med noter af modne kirsebær og sødmefuld mund med pæn power og noter af rosiner og dadler tilsat strejf af peber og vanilje i den lange eftersmag. Er budgettet ikke til en fuldblods Amarone, så sats på denne lille charmetrold i stedet." (29-08-2016)e2016

SPAR KR. 40,00

1 stk.

79,75

Vejl. 119,75 pr. stk.

Køb stk.

Gå til kassen

D.K.A. D.K.A.
VinAvisen VinAvisen
Finansbu. Finansbu.
Varenummer: 0521435
Årgang: 2013
Varetype: Rødvin
Indhold: 75 Cl
Alkohol: 13 %
Leveres i: Kolli med 6 stk.
Land: Italien
Område: Veneto,
Druer: Corvina, Rondinella, Molinara

Andre varer

 
 
 

SKJOLD BURNE VINHANDEL - STÆRKE TILBUD PÅ KVALITETSVINE

Skjold Burne Vinhandel er Danmarks største, ældste og stærkeste kæde af vinhandlere med ca. 60 selvstændige forhandlere over hele landet, der alle er vinspecialister. Vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsvine, og har altid masser af gode tilbud på vin og spiritus med store besparelser for dig. Vi tilbyder alt fra hverdagsvine til skarpe priser, til dyre prisbelønnede vine fra de mest prestigefyldte områder og vinslotte overalt i verden, og sortimentet tæller rødvin, hvidvin, rosévin, portvin, dessertvin, champagne og mousserende vine, cognac, whisky, likør og spiritus af enhver art. Vores leverandører er håndplukkede, og tæller bl.a. eksklusiv eneforhandling i Danmark af verdens måske mest prestigefyldte vinhus Domaines Barons de Rothschild (Lafite), men også Niepoort portvin, Camus cognac, American Winery of the year 2011 – Wente Vineyards, Vinã Tarapacá fra Chile, Charles Mignon champagne, og mange flere. Mange af vores vine har modtaget flotte point i vintest og vinanmeldelser – det er din garanti for at du hos Skjold Burne kan købe kvalitetsvin til lav pris. I vores online webshop tilbyder vi dag til dag levering over hele landet. Hvis du vælger at bestille vin og spiritus produkter i webshoppen, tilbyder vi gratis fragt til en valgfri Skjold Burne forhandler i Danmark. Alle vores online tilbud kan du også finde i din lokale Skjold Burne butik. Hos vores Skjold Burne forhandlere sætter vi en ære i at yde den bedste service, står altid klar med ekspertråd om vin, og hjælper dig med at finde den vin du søger. Alle vores forhandlere er desuden specialister i både færdigpakkede og specialpakkede vingaver.

Hele sortimentet