Vinsøger

Pris i kr.

(min - max) Fylde

LetKraftig

Alkohol (%)

58.80

Indhold (cl.)

6000

 
 
 
Comte de Marne Grand Cru Brut
Klik for at zoome

Frankrig - Champagne

Comte de Marne Grand Cru Brut

Grand Cru Champagne på højt niveau fra Charles Mignon. Denne unikke flaske sender tankerne tilbage til gamle dage, indholdet er top med god friskhed og intensitet.

Området og producenten:
Charles Mignon er beliggende i Epernay, en af de vigtigste byer i Champagne regionen. Her ligger mange store huse, men kun ganske få der som Charles Mignon har familiekarakter og holder fast i sin identitet. Alle vine produceres med et øje på familiens traditioner gennem tiden og Bruno Mignon sørger for at hans familietraditioner holdes i hævd. Kældrene ligger dybt under byen og her får Champagnerne lov til at udvikle deres kompleksitet til glæde for den sande livsnyder.

Comte de Marne cuvéerne er topserien fra Charles Mignon. Navnet stammer fra en gammel adelsmand som giftede sig ind i Mignon familien i 1893.I 1998 startede Mignon produktionen af denne serie i hans ære. Alle vinene i denne serie er fremstillet med de bedste udvalgte druer, fra de bedste parceller og vinificeret under nøje overvågning. Alle vine tappes i tunge antikke flasker.

Markerne i Champagne distriktet gives point for deres fortræffeligheder inden for forskellige underkategorier, lige fra hældningsgrad, soltimer og druesort til udbytte. Kun ganske få marker tildeles de maksimale 100%, der skal til, for at være Grand Cru.

Vinen:
Denne cuvée er sammensat af druer fra gode parceller omkring de to landsbyer; Montagne de Reims og Côte de Blancs. Alle disse marker har Grand Cru status. Blandingen er 55 % Pinot Noir og 45 % Chardonnay. Pinot Noir tilføjer dybde og kompleksitet til den endelige vin og Chardonnay giver friskhed og elegance! En klassisk kombination her i Champagne.

Vinen er produceret i begrænset mængde på 30.000 flasker samt enkelte i større format. Inden endelige dosage lagres vinen i 3-4 år på bundfaldet i flasken. Dette tilfører ekstra dimensioner til duft og smag.

I glasset:
Charles Mignon, Comte de Marne, Grand Cru Champagne har en fortryllende duft med hvide blomster, grønne æbler og citrus noter. Smagen er blød med en kraftfuld mousse og smagsnoter af acacie, citrus og en flot balance.

Særdeles velegnet til enhver festlig lejlighed og fiskeretter især.

Serveres ved 10-12°C.

Pressen:
FINANSBUREAUET - 6 stjerner - "Topcuvée fra Charles Mignon i visuel flot stil med let gylden farve og fine vedvarende bobler. Rugbrød og skovbund i næsen, rund og fyldig mund med noter af champignon og toast pakket ind i sirlige bobler. En super lækker kvalitetschampagne." (05-06-2017) 

BT - 5 stjerner - "Fine bobler, elegant, tør, flot, fyldig, kompleks, dyb smag af røde bær, ferskner, pære, frisk citrusfrugt og hasselnødder." (15-04-2017)

VinAvisen - 5 stjerner - "En dejlig champagne på druer fra Grand Cru-marker. Den har fine, stadige bobler i glasset og en blød, lækker og frisk druesmag med noter af brød. Dertil en fin, lille sødme. En champagne helt i top." (Uge 20, 2016)

Ekstra Bladet - 5 stjerner (90 point) - "55 % Pinot Noir og 45 % Chardonnay. En intens frugtig næse og i smagen let oxideret træk, modne ferskner, pærer, æbler, blomster og limefrugt. En flot og forholdsvis dyb Champagne med en flot mousse. Lang eftersmag..." (13-05-2016)

Politiken - 5 vinglas - "Fyldig og intens i mørk, kraftfuld og lidt rustik stil med rugbrød, brune æbler og let ulden tone." (24-12-2011)

DKK stk. 550,00

Køb stk.

Gå til kassen

Finansbu. Finansbu.
BT BT
VinAvisen VinAvisen
EB EB
Politiken Politiken

Smagsbarometer

Karakter

2
Sød Tør

Fylde

4
Kraftig Let
Varenummer: 1421011
Varetype: Champagne
Indhold: 75 Cl
Alkohol: 12 %
Leveres i: Kolli med 6 stk.
Land: Frankrig
Område: Champagne,
Druer: Pinot Noir, Chardonnay

Andre varer

 
 
 

SKJOLD BURNE VINHANDEL - STÆRKE TILBUD PÅ KVALITETSVINE

Skjold Burne Vinhandel er Danmarks største, ældste og stærkeste kæde af vinhandlere med ca. 60 selvstændige forhandlere over hele landet, der alle er vinspecialister. Vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsvine, og har altid masser af gode tilbud på vin og spiritus med store besparelser for dig. Vi tilbyder alt fra hverdagsvine til skarpe priser, til dyre prisbelønnede vine fra de mest prestigefyldte områder og vinslotte overalt i verden, og sortimentet tæller rødvin, hvidvin, rosévin, portvin, dessertvin, champagne og mousserende vine, cognac, whisky, likør og spiritus af enhver art. Vores leverandører er håndplukkede, og tæller bl.a. eksklusiv eneforhandling i Danmark af verdens måske mest prestigefyldte vinhus Domaines Barons de Rothschild (Lafite), men også Niepoort portvin, Camus cognac, American Winery of the year 2011 – Wente Vineyards, Vinã Tarapacá fra Chile, Charles Mignon champagne, og mange flere. Mange af vores vine har modtaget flotte point i vintest og vinanmeldelser – det er din garanti for at du hos Skjold Burne kan købe kvalitetsvin til lav pris. I vores online webshop tilbyder vi dag til dag levering over hele landet. Hvis du vælger at bestille vin og spiritus produkter i webshoppen, tilbyder vi gratis fragt til en valgfri Skjold Burne forhandler i Danmark. Alle vores online tilbud kan du også finde i din lokale Skjold Burne butik. Hos vores Skjold Burne forhandlere sætter vi en ære i at yde den bedste service, står altid klar med ekspertråd om vin, og hjælper dig med at finde den vin du søger. Alle vores forhandlere er desuden specialister i både færdigpakkede og specialpakkede vingaver.

Hele sortimentet