Vinsøger

Pris i kr.

(min - max) Fylde

LetKraftig

Alkohol (%)

58.80

Indhold (cl.)

6000

 
 
 
Chianti Classico
Klik for at zoome

Italien - Toscana - Chianti Classico

Chianti Classico "Tenute Saint

En virkelig velsmagende vin lavet udelukkende på Sangiovese-druen. Den smager af saftige, modne bær og er en udsøgt fornøjelse at drikke.

Området og producenten:
Rocca delle Macìe blev etableret i 1973, da Italo Zingarelli besluttede at realisere sin livslange drøm og erhvervede ”Le Macìe” vingården i hjertet af Chianti Classico området.

Kærlighed og passion for det toskanske landskab er blevet overleveret fra grundlæggeren Italo Zingarelli til næste generation, som leder virksomheden i dag. I dag ejer familien seks gårde med mere end 600 hektar i det toskanske område, hvoraf mere end 200 hektar bruges til vindyrkning. Familien har altid haft fokus på kvalitet og dyrker markerne efter principperne for bæredygtigt landbrug.

Vinen:
Tenuta Sant’Alfonso Chianti Classico DOCG er lavet 100% på Sangiovese-druer. Vinen er én af to Cru-vine, der produceres i dag med 100% Sangiovese-druer, som udelukkende er dyrket på Sant’Alfonso-vinmarkerne. Studier og eksperimenter udført i vinmarken har vist, at den mest lerholdige og mindst stenede jord kombineret med brugen af særlige Sangiovese-vinstokke giver druer, der udvikler sig og modnes med en højere koncentration af tanniner og andre aromagivende substanser end normen.

Der bruges de nyeste temperaturkontrollerede gæringsteknikker, som er med til at bevare den intense røde farve og aromaen fra druerne. Efter gæring hældes vinen på franske egetræsfade, hvor den ligger i ca. et år efterfulgt af en periode på flaske, inden den frigives til salg.

I glasset:
Farven er smuk rubinrød. Duften er intens med en udpræget duft af modne røde bær og krydderier. I munden opleves vinen behagelig og blød og med en god struktur, hvor de modne røde bær igen kommer til udtryk. Eftersmagen er rund og lækker med en god balance af tanniner.

Vinen er med sin intense smag en sublim ledsager til kraftige retter så som stege og vildt.

Lagringspotentiale: Under korrekte forhold kan vinen gemmes i 5-6 år.

Serveringstemperatur: 18-20°C.

Pressen:
Årgang 2013
Ekstra Bladet - 5 stjerner (90 point) - "Intense bærtoner i duften. En frugtig og saftig vin, yderst velbalanceret med røde kirsebær, blomster, lette krydderier i smagen. Lang krydret afslutning." (16-03-2017)

VinAvisen - 5 stjerner - "Perfekt Chianti - en dejlig rødvin, fortræffelig til mad med sin tørhed, sin bløde frugt, sin gode syre og lille sødme. Lang eftersmag." (Uge 41 / 2016)

SPAR KR. 50.00

1 stk.

149,75

Vejl. 199,75 pr. stk.

Køb stk.

Gå til kassen

Varenummer: 0521477
Årgang: 2015
Varetype: Rødvin
Indhold: 75 Cl
Alkohol: 14.5 %
Leveres i: Kolli med 6 stk.
Land: Italien
Område: Toscana, Chianti Classico
Druer: Sangiovese

Andre varer

 
 
 

SKJOLD BURNE VINHANDEL - STÆRKE TILBUD PÅ KVALITETSVINE

Skjold Burne Vinhandel er Danmarks største, ældste og stærkeste kæde af vinhandlere med ca. 60 selvstændige forhandlere over hele landet, der alle er vinspecialister. Vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsvine, og har altid masser af gode tilbud på vin og spiritus med store besparelser for dig. Vi tilbyder alt fra hverdagsvine til skarpe priser, til dyre prisbelønnede vine fra de mest prestigefyldte områder og vinslotte overalt i verden, og sortimentet tæller rødvin, hvidvin, rosévin, portvin, dessertvin, champagne og mousserende vine, cognac, whisky, likør og spiritus af enhver art. Vores leverandører er håndplukkede, og tæller bl.a. eksklusiv eneforhandling i Danmark af verdens måske mest prestigefyldte vinhus Domaines Barons de Rothschild (Lafite), men også Niepoort portvin, Camus cognac, American Winery of the year 2011 – Wente Vineyards, Vinã Tarapacá fra Chile, Charles Mignon champagne, og mange flere. Mange af vores vine har modtaget flotte point i vintest og vinanmeldelser – det er din garanti for at du hos Skjold Burne kan købe kvalitetsvin til lav pris. I vores online webshop tilbyder vi dag til dag levering over hele landet. Hvis du vælger at bestille vin og spiritus produkter i webshoppen, tilbyder vi gratis fragt til en valgfri Skjold Burne forhandler i Danmark. Alle vores online tilbud kan du også finde i din lokale Skjold Burne butik. Hos vores Skjold Burne forhandlere sætter vi en ære i at yde den bedste service, står altid klar med ekspertråd om vin, og hjælper dig med at finde den vin du søger. Alle vores forhandlere er desuden specialister i både færdigpakkede og specialpakkede vingaver.

Hele sortimentet