Vinsøger

Pris i kr.

(min - max) Fylde

LetKraftig

Alkohol (%)

58.80

Indhold (cl.)

6000

 
 
 
Charles Mignon Blanc de Blancs
Klik for at zoome

Frankrig - Champagne

Charles Mignon Blanc de Blancs

Herlig frisk champagne, som er den perfekte ledsager til al slags fisk og skaldyr.

Området og producenten:
Charles Mignon er beliggende i Épernay, en af de vigtigste byer i Champagne-regionen. Her ligger mange store huse, men kun ganske få, der som Charles Mignon har familiekarakter og holder fast i sin identitet. Alle vine produceres med stor respekt for familiens traditioner og Bruno Mignon sørger for, at hans familietraditioner holdes i hævd. Kældrene ligger dybt under byen og her får champagnerne lov til at udvikle deres kompleksitet til glæde for den sande livsnyder.

Vinen, der skal ende som champagne, gennemgår en andengæring i flasken. Dette sker i Charles Mignons kølige kældre, hvor den lave kældertemperatur giver en langsom gæringsproces i flasken og derved udvikles de fineste ”bobler”. Når gæringen i flasken er forbi, anbringes flaskerne vandret i stativer, hvor de drejes og langsomt vendes til lodret stilling med proppen nedad, så depotet (”bundfaldet”), kan samles ved den midlertidige prop. Depotet fryses til en isprop, der skydes ud. Flasken efterfyldes med den samme vin, inden den endelige prop sættes i og ”bindes” til flasken med en ståltrådsagraf. Under denne sidste proces tilføres en anelse rørsukker til vinen, der ender med at have en god integreret sødme i smagen.

Vinen:
Charles Mignon Premium Reserve Brut Blanc de Blancs er produceret på Chardonnay, som dyrkes i Chouilly. Vinifikationen foregår på traditionel vis.

I glasset:
Fin elegance med små fine bobler og en gyldengul farve. Lette noter af honning følges af frugtnoter af abrikos og vindruer. Frugtnoterne fra duften går igen i smagen blandet med lette og friske noter af hvide blomster. Eftersmagen af smør er vedholdende.

Den perfekte ledsager til al slags fisk og skaldyr.

Serveringstemperatur 8-10°C.

Pressen:
FINANSBUREAUET - 6 stjerner - "Super Champagne Blanc de Blanc med indsmigrende næse med floralt præg og rig mund med forførende sart mousse tilsat komplimenterende noter af rugbrud og svampe med snert af eksotisk frugt i den lange eftersmag. Mere, tak." (15-08-2016)

Winelab.dk - 5 stjerner - "Frisk duft af lime, våde sten og urter. God, frisk syre og kompleksitet i smagen. Ren og klar..." (14-089-2016)

VinAvisen - 5 stjerner - "En champagne helt efter bogen. Fine, stadige bobler i glasset, en inviterende duft og en lækker smag med tilpas mousse og syre, et strejf af gærsmag og en lille sødme." (Uge 30 / 2016)

SPAR KR. 50,00

1 stk.

249,75

Vejl. 299,75 pr. stk.

Køb stk.

Gå til kassen

Finansbu. Finansbu.
Winelab.dk Winelab.dk
VinAvisen VinAvisen
Varenummer: 1421021
Varetype: Champagne
Indhold: 75 Cl
Alkohol: 12 %
Leveres i: Kolli med 6 stk.
Land: Frankrig
Område: Champagne,
Druer: Chardonnay

Andre varer

 
 
 

SKJOLD BURNE VINHANDEL - STÆRKE TILBUD PÅ KVALITETSVINE

Skjold Burne Vinhandel er Danmarks største, ældste og stærkeste kæde af vinhandlere med ca. 60 selvstændige forhandlere over hele landet, der alle er vinspecialister. Vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsvine, og har altid masser af gode tilbud på vin og spiritus med store besparelser for dig. Vi tilbyder alt fra hverdagsvine til skarpe priser, til dyre prisbelønnede vine fra de mest prestigefyldte områder og vinslotte overalt i verden, og sortimentet tæller rødvin, hvidvin, rosévin, portvin, dessertvin, champagne og mousserende vine, cognac, whisky, likør og spiritus af enhver art. Vores leverandører er håndplukkede, og tæller bl.a. eksklusiv eneforhandling i Danmark af verdens måske mest prestigefyldte vinhus Domaines Barons de Rothschild (Lafite), men også Niepoort portvin, Camus cognac, American Winery of the year 2011 – Wente Vineyards, Vinã Tarapacá fra Chile, Charles Mignon champagne, og mange flere. Mange af vores vine har modtaget flotte point i vintest og vinanmeldelser – det er din garanti for at du hos Skjold Burne kan købe kvalitetsvin til lav pris. I vores online webshop tilbyder vi dag til dag levering over hele landet. Hvis du vælger at bestille vin og spiritus produkter i webshoppen, tilbyder vi gratis fragt til en valgfri Skjold Burne forhandler i Danmark. Alle vores online tilbud kan du også finde i din lokale Skjold Burne butik. Hos vores Skjold Burne forhandlere sætter vi en ære i at yde den bedste service, står altid klar med ekspertråd om vin, og hjælper dig med at finde den vin du søger. Alle vores forhandlere er desuden specialister i både færdigpakkede og specialpakkede vingaver.

Hele sortimentet