Vinsøger

Pris i kr.

(min - max) Fylde

LetKraftig

Alkohol (%)

58.80

Indhold (cl.)

6000

 
 
 
Ch. Fleur de Jean Gue
Klik for at zoome

Frankrig - Bordeaux - Lalande de Pomerol

Ch. Fleur de Jean Gue

Omhyggelige vinfremstillingsmetoder og en evig stræben efter kvalitet både i vinmarken og på vineriet har gjort Château Fleur de Jean Gué til en af de fineste vine i Lalande de Pomerol appellationen.

Området og producenten:
Vineriet ligger blot et par vinrækker fra den enestående kirke fra det 12. århundrede i Lalande de Pomerol og bestod oprindeligt af et 2 hektar stort, gruset stykke jord. I dag består ejendommen af 14 hektar jord. 8 af de 14 hektar omringer det moderne og funktionelle vineri, som blev bygget i 1992.

Fleur de Jean Gué’s vineri har den nyeste teknik, bl.a. dobbelt isolering, som forhindrer store temperaturudsving.

Vinen:
Fleur de Jean Gué består af 80% Merlot og 20% Cabernet Franc. Druerne kommer fra vinstokke, der er 25 år gamle, og som er plantet i sandet, gruset jord. Når druerne er høstet, køres de til vineriet, hvor de afstilkes og knuses før gæring. Gæringen sker på små rustfrie stålfade, hvor druemosten og druekvaset ligger i tre til fire uger. Druemosten pumpes over druekvaset en gang om dagen for at give vinen den rette farve, fylde og smag. Vinen hældes på egetræsfade, hvor den malolaktiske gæring finder sted.

I glasset:
Vinen har en flot rubinrød farve og en intens aroma af hindbær. I munden dominerer smagen af solbær og ristet kaffe. I eftersmagen er der noter af abrikos og behagelige krydderier. Den store andel af Merlot-druer, som er plukket på det helt rigtige tidspunkt, giver vinen balance og gør den rund og fløjlsblød.

Serveres til fjerkræ, men kan også sagtens drikkes til rødt kød, grillet fisk og ost.

Serveres ved 16-18°C.

Pressen:
Årgang 2012
Vinbladet - 91 point - "Utrolig klassisk duft, friske mørke bær og mørk chokolade. Herlig fyldig, let fedmefuld smag, moden tannin dækket af moden frugt og lang, moden eftersmag med mørk chokolade." (26-05-2016)

FINANSBUREAUET - 6 stjerner - "Storslået og flamboyant Lalande de Pomerol, som, trods mellemårgangen 2012, byder på overraskende stor volumen og høj intensitet. Indsmigrende næse med dominans af røde bær og voluminøs mund som trods sin bløde fremtoning byder på pæn tanninstruktur og intensive noter af ristede kaffebønner, vanilje og tobak. Super flot sag." (23-05-2016)

VinAvisen - 5 stjerner - "Hvis man holder af en god klassisk rød Bordeaux-vin, så er denne vin sagen. Den har en kompleks duft med noter af lakrids og en blød og lækker frugtsmag med afrundede tanniner..." (Uge 20 / 2016)

SPAR KR. 50,00

1 stk.

149,75

Vejl. 199,75 pr. stk.

Køb stk.

Gå til kassen

Varenummer: 0121081
Årgang: 2015
Varetype: Rødvin
Indhold: 75 Cl
Alkohol: 14 %
Leveres i: Kolli med 6 stk.
Land: Frankrig
Område: Bordeaux, Lalande de Pomerol
Druer: Merlot, Cabernet Franc

Andre varer

 
 
 

SKJOLD BURNE VINHANDEL - STÆRKE TILBUD PÅ KVALITETSVINE

Skjold Burne Vinhandel er Danmarks største, ældste og stærkeste kæde af vinhandlere med ca. 60 selvstændige forhandlere over hele landet, der alle er vinspecialister. Vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsvine, og har altid masser af gode tilbud på vin og spiritus med store besparelser for dig. Vi tilbyder alt fra hverdagsvine til skarpe priser, til dyre prisbelønnede vine fra de mest prestigefyldte områder og vinslotte overalt i verden, og sortimentet tæller rødvin, hvidvin, rosévin, portvin, dessertvin, champagne og mousserende vine, cognac, whisky, likør og spiritus af enhver art. Vores leverandører er håndplukkede, og tæller bl.a. eksklusiv eneforhandling i Danmark af verdens måske mest prestigefyldte vinhus Domaines Barons de Rothschild (Lafite), men også Niepoort portvin, Camus cognac, American Winery of the year 2011 – Wente Vineyards, Vinã Tarapacá fra Chile, Charles Mignon champagne, og mange flere. Mange af vores vine har modtaget flotte point i vintest og vinanmeldelser – det er din garanti for at du hos Skjold Burne kan købe kvalitetsvin til lav pris. I vores online webshop tilbyder vi dag til dag levering over hele landet. Hvis du vælger at bestille vin og spiritus produkter i webshoppen, tilbyder vi gratis fragt til en valgfri Skjold Burne forhandler i Danmark. Alle vores online tilbud kan du også finde i din lokale Skjold Burne butik. Hos vores Skjold Burne forhandlere sætter vi en ære i at yde den bedste service, står altid klar med ekspertråd om vin, og hjælper dig med at finde den vin du søger. Alle vores forhandlere er desuden specialister i både færdigpakkede og specialpakkede vingaver.

Hele sortimentet