Navigation

Niepoort

PRIMEURTILBUD - NIEPOORT VINTAGE PORTVINE

Netop nu kan vi helt ekstraordinært tilbyde Niepoort Vintage portvin fra den fabelagtige 2015 årgang "En Primeur". Her har du mulighed for at få fingrene i noget af det ypperste inden for portvin til en meget favorabel pris før alle andre!

Vi kan tilbyde 2 varianter:Betingelser - Primeurtilbud:

Pakning:
2015 Niepoort Vintage Port, trækasse 6 x 75 cl.
2015 Niepoort Bioma Vintage Port, specialgavekasse 3 x 75 cl.

Minimumsordre Primeur:
Hele kasser af 6 x 75 cl. eller 3 x 75 cl.

Primeurtilbud:
Gældende for ordrer afgivet i vores webshop - www.skjold-burne.dk, i perioden fra d.d. til 30. juni 2017.

Betaling:
Pengene vil først blive trukket fra din konto, når portvinen bliver afsendt fra vores lager.

Levering:
2015 Niepoort Vintage Port - oktober 2017.
2015 Niepoort Bioma Vintage Port - primo 2018.

Du kan vælge at afhente portvinen hos din lokale Skjold Burne butik eller få den fragtfrit leveret til en erhvervs- eller privatadresse i Danmark.

Vintage portvin fremstilles i meget begrænset mængder og skulle der blive bestilt mere end Niepoort kan levere behandles ordrerne efter "først til mølle".

Ved eventuelle problemer med leverancen vil du blive kontaktet af Skjold Burnes Kundeservice.

 
 

SKJOLD BURNE VINHANDEL - STÆRKE TILBUD PÅ KVALITETSVINE

Skjold Burne Vinhandel er Danmarks største, ældste og stærkeste kæde af vinhandlere med ca. 60 selvstændige forhandlere over hele landet, der alle er vinspecialister. Vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsvine, og har altid masser af gode tilbud på vin og spiritus med store besparelser for dig. Vi tilbyder alt fra hverdagsvine til skarpe priser, til dyre prisbelønnede vine fra de mest prestigefyldte områder og vinslotte overalt i verden, og sortimentet tæller rødvin, hvidvin, rosévin, portvin, dessertvin, champagne og mousserende vine, cognac, whisky, likør og spiritus af enhver art. Vores leverandører er håndplukkede, og tæller bl.a. eksklusiv eneforhandling i Danmark af verdens måske mest prestigefyldte vinhus Domaines Barons de Rothschild (Lafite), men også Niepoort portvin, Camus cognac, American Winery of the year 2011 – Wente Vineyards, Vinã Tarapacá fra Chile, Charles Mignon champagne, og mange flere. Mange af vores vine har modtaget flotte point i vintest og vinanmeldelser – det er din garanti for at du hos Skjold Burne kan købe kvalitetsvin til lav pris. I vores online webshop tilbyder vi dag til dag levering over hele landet. Hvis du vælger at bestille vin og spiritus produkter i webshoppen, tilbyder vi gratis fragt til en valgfri Skjold Burne forhandler i Danmark. Alle vores online tilbud kan du også finde i din lokale Skjold Burne butik. Hos vores Skjold Burne forhandlere sætter vi en ære i at yde den bedste service, står altid klar med ekspertråd om vin, og hjælper dig med at finde den vin du søger. Alle vores forhandlere er desuden specialister i både færdigpakkede og specialpakkede vingaver.

Hele sortimentet