Bliv Skjold Burne forhandler

Danmarks største og mest erfarne vinkæde

Med knapt 60 Skjold Burne butikker fordelt over hele Danmark, er Skjold Burne Kæden den største og mest erfarne vinhandlerkæde i Danmark.

Den første butik blev åbnet i 1928, men det tog først rigtig fart, da Skjold Burne blev omdannet til Aktieselskab i 1950'erne, og man begyndte at sælge ”Den med tyren”. Siden da har Kæden været i konstant bevægelse.

Skjold Burne Kæden

Skjold Burne er en frivillig kæde med et fantastisk stærkt bagland. Som den eneste vinhandlerkæde i Danmark har vi vores egen vinproduktion, og dermed muligheden for at lave vin efter hvad forbrugeren efterspørger. På denne måde sikrer vi også, at vores vine kun forhandles i Skjold Burne Kæden, og at vi konstant er på forkant med, hvad der efterspørges. Samtidig giver det selvfølgelig muligheden for at tilbyde forbrugeren meget høje kvaliteter til meget fornuftige penge. Vi er konkurrencedygtige.

Udover egen vinproduktion, består baglandet af en dedikeret Kædechef, topprofessionelle indkøbere, salgskonsulenter du kan sparre med, og selvfølgelig en Marketingsafdeling der holder fokus på vores produkter og butikker. Det er DIG, der er i centrum.

Udlev din drøm og bliv vinhandler i Danmarks mest professionelle vinkæde

Som selvstændig vinhandler er du selvfølgelig ”Herre i eget hus”, men som en del af en kæde, stiller vi selvfølgelig krav:

 • Du skal have kendskab til vin.
 • Din butik skal fremstå som vinbutik, hvor vin og spiritus udgør de primære produkter.
 • Indkøb af vin og spiritus skal 100% købes gennem Skjold Burne.
 • Markedsføringssortiment skal forefindes på hylderne.
 • Månedens Vin fordeles med 59 flasker + 1 gratis.

At være vinhandler er noget af det mest fantastiske. Du arbejder med livsstilsprodukter, hvor dine kunder oftest går op i vin og mad, men skal bruge din hjælp til at sætte tingene sammen. Kort sagt, kunder og kollegaer der har nogle af de samme værdier som dig selv.

Der er også hårdt arbejde. Der skal afholdes vinsmagninger, opsøgende salg til virksomheder og kampagnerne skal bakkes op. Det er ikke et 8-16 job. Når det er sagt, så er der ikke noget som ”vinens verden”, der giver så mange fantastiske oplevelser.

Som Forhandler har du stor indflydelse:

 • Demokratisk valgt Forhandlerudvalg med 3 repræsentanter fra Øst- og 3 fra Vestdanmark.
 • Forhandlerudvalget har stor indflydelse på sortiment, priser, strategi m.v.
 • Forhandlerudvalget har stor indflydelse på kampagnesortiment, tilbud og valg af Månedens Vin.

Vi tilbyder dig:

 • Gode kreditbetingelser.
 • Billigt kædeabonnement med mange fordele.
 • Central markedsføring dækkes af kædeabonnementet.
 • Gratis facade.
 • Gratis åbningsannonce og herefter 40% i tilskud til lokalannoncer.
 • Gode opstarts kreditbetingelser der hjælper dig i gang og skaber luft.
 • Attraktiv loyalitetsbonus, og meget meget mere............

At starte ny butik

At starte ny butik kræver god forberedelse, kapital og et godt bagland. Det er typisk godt at starte butik op i marts/april eller i september måned. På den måde er man næsten garanteret en god start, da de store omsætningsmåneder ligger i april, maj, juni og igen i oktober, november og december.

Det er altid godt at have ”lidt på kistebunden” eller være kreditværdig hos sin bank. Det er svært og sige, hvor meget man skal bruge for at starte butik, da det afhænger af placering, størrelse af butik og om butikken allerede har inventar. Dog vil man i langt de fleste tilfælde kunne starte butik op for ca. 250.000 kroner alt inklusiv.

Kontakt

Har ovenstående gjort dig mere nysgerrig på at starte din egne vinbutik, så kontakt:

Kædechef
Michael Sørensen
A/S Skjold Burne
Mobil: 2146 5096
Fast telefon: 4322 6543
Mail: miso@skjold-burne.dk  

 

 
 

SKJOLD BURNE VINHANDEL - STÆRKE TILBUD PÅ KVALITETSVINE

Skjold Burne Vinhandel er Danmarks største, ældste og stærkeste kæde af vinhandlere med ca. 60 selvstændige forhandlere over hele landet, der alle er vinspecialister. Vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsvine, og har altid masser af gode tilbud på vin og spiritus med store besparelser for dig. Vi tilbyder alt fra hverdagsvine til skarpe priser, til dyre prisbelønnede vine fra de mest prestigefyldte områder og vinslotte overalt i verden, og sortimentet tæller rødvin, hvidvin, rosévin, portvin, dessertvin, champagne og mousserende vine, cognac, whisky, likør og spiritus af enhver art. Vores leverandører er håndplukkede, og tæller bl.a. eksklusiv eneforhandling i Danmark af verdens måske mest prestigefyldte vinhus Domaines Barons de Rothschild (Lafite), men også Niepoort portvin, Camus cognac, American Winery of the year 2011 – Wente Vineyards, Vinã Tarapacá fra Chile, Charles Mignon champagne, og mange flere. Mange af vores vine har modtaget flotte point i vintest og vinanmeldelser – det er din garanti for at du hos Skjold Burne kan købe kvalitetsvin til lav pris. I vores online webshop tilbyder vi dag til dag levering over hele landet. Hvis du vælger at bestille vin og spiritus produkter i webshoppen, tilbyder vi gratis fragt til en valgfri Skjold Burne forhandler i Danmark. Alle vores online tilbud kan du også finde i din lokale Skjold Burne butik. Hos vores Skjold Burne forhandlere sætter vi en ære i at yde den bedste service, står altid klar med ekspertråd om vin, og hjælper dig med at finde den vin du søger. Alle vores forhandlere er desuden specialister i både færdigpakkede og specialpakkede vingaver.

Hele sortimentet