Salgs- og leveringsbetingelser

SKJOLD BURNE WEBSHOP 
 
ALDERSGRÆNSE
Du skal være fyldt 18 år for at købe alkoholiske drikkevarer (vin, spiritus m.v.) på www.skjold-burne.dk.
 
PRISER
Alle priser i webshoppen er inkl. moms samt gældende afgifter. Vi tager forbehold for udsolgte varer, tastefejl, årgangsændringer, afgiftsændringer samt for udefra kommende pris- og valutaændringer.
 
BETALING OG SIKKERHED
Ved betaling over internettet er sikkerheden helt afgørende. Vi har derfor valgt at anvende NETS (det tidligere PBS) og Quickpay, som sikrer, at alle dine personlige informationer bliver krypteret, herunder dine bankoplysninger.
 
Du kan benytte alle gængse kreditkort som betalingsmiddel i webshoppen, inklusiv Dankort, Visa/Dankort, Mastercard, Maestro, American Express. Ved betaling pålægges et gebyr. Ved betaling med Dankort og VISA/Dankort betaler Skjold Burne gebyret til NETS. For øvrige korttyper pålægges et gebyr der udelukkende går til NETS (tidligere PBS).
 
Skjold Burne trækker først pengene på din konto, når de bestilte varer er afsendt fra vores lager i Brøndby.
 
Skjold Burne Gavekort kan naturligvis anvendes i alle de ca. 60 Skjold Burne forhandlere over hele landet, men det er desværre i øjeblikket ikke muligt at betale med gavekort på vores hjemmeside.
 
ORDREBEKRÆFTELSE OG FAKTURA
Når du har bekræftet din ordre i webshoppen, modtager du en ordrebekræftelse pr. e-mail. Når din ordre er pakket og klar til afsendelse, modtager du endvidere en faktura pr. e-mail. Når du senere modtager dine varer, vil der altid medfølge en fakturakopi. Fakturaen indeholder alle relevante oplysninger, og bedes derfor anvendt ved evt. returnering af varer mv.
 
ORDREBEHANDLING
Hurtigst muligt efter vi har modtaget din ordre, bliver varerne pakket og gjort klar til afsendelse. Modtager vi din ordre inden kl. 10 på en hverdag, bestræber vi os på at pakke varerne samme dag.
 
Skulle det ske, at en af de bestilte varer ikke længere er på lager, vil du blive kontaktet pr. telefon for at afklare om du fortsat ønsker at få den resterende del af din ordre leveret (eksklusiv de udsolgte varer). Hvis vi ikke kan få kontakt til dig pr. telefon, vil du modtage en e-mail, hvori vi angiver de manglende varer. I de tilfælde hvor det er en mindre del af din ordre, der ikke kan leveres, vil vi afsende ordren sådan at du har den på den ønskede leveringsdag. Er det en betydelig del af ordren som ikke kan leveres, vil vi afvente afsendelse, indtil vi har været i kontakt med dig pr. e-mail eller telefon.
 
LEVERING TIL PRIVAT- OG ERHVERVSADRESSER
Pris for levering til alle erhvervs- og privatadresser i Danmark er kun 99 kr. inkl. moms uanset hvor mange flasker du køber.
 
Der kan under bestilling angives en ønsket leveringsdato op til 14 dage frem i tid. Denne vil vi gøre vores yderste for at imødekomme, men i sjældne tilfælde kan der opstå forsinkelser hos Post Danmark og Danske Fragtmænd der er uden for vores kontrol.
 
Ordrer på over 12 flasker vil blive leveret med Danske Fragtmænd, som er eksperter i at håndtere og levere vin- og spiritus. Hvis vi har din ordre og registrerede bestilling inden kl. 10, kan vi levere din ordre allerede næste hverdag til alle brofaste øer. Levering til ikke brofaste øer vil have en ekstra dags leveringstid. Du kan selv vælge hvilken dag du ønsker at få leveret din ordre, og til hvilken adresse. Varerne vil i langt de fleste tilfælde blive leveret af Danske Fragtmænd mellem kl. 8-16.
 
Hvis vinen skal leveres til en etageejendom, leverer chaufføren til husets hoveddør. Ønsker du at få vinen leveret til etagen, skal du huske at angive dette i bemærkningsfeltet til leveringvalg, ved for eksempel at skrive ”vinen skal bæres til 2. etage” eller lignende.
 
Hvis du ikke er hjemme til selv at modtage varerne, er det meget vigtigt, at du under leveringsvalg enten angiver en anden leveringsadresse, eller i bemærkningsfeltet skriver, at fragtmanden kan stille varerne på et nærmere angivet sted på adressen. Dette kunne for eksempel være ”foran hoveddøren”, ”i legehuset”, ”i drivhuset”, ”i garagen”, ”under halvtaget”, ”på terrassen”, ”ved bagdøren” osv. Denne form for levering sker på kundens eget ansvar.
 
Hvis du ønsker at blive kontaktet af chaufføren fra Danske Fragtmænd ved levering, beder vi dig også angive dette i kommentarfeltet til leveringsvalg, samt oplyse det telefonnummer der skal ringes til.
 
Hvis du mod forventning ikke er hjemme på det leveringstidspunkt, du har valgt, eller fragtmanden bliver forsinket, og derfor ikke træffer dig på leveringstidspunktet, vil fragtmanden aflevere en seddel i din postkasse, hvoraf det fremgår, hvordan du aftaler et nyt tidspunkt for levering. Den første genudkørsel sker for Skjold Burne’s regning.   
 
Ordrer på under 12 flasker vil som hovedregel blive sendt med Post Danmark. Hvis vi har din ordre og registrerede betaling for vinen inden kl. 10, pakker og afsender vi varerne samme dag. I de fleste tilfælde vil du derfor allerede modtage dine varer den efterfølgende hverdag – dette kan dog ikke garanteres.
 
Uanset om din ordre leveres med Post Danmark eller Danske Fragtmænd, vil du via den ”Track&Trace” kode, som vil fremgå af din faktura, du modtager pr. e-mail, altid kunne se hvor din ordre befinder sig, når den er afsendt fra vores lager i Brøndby.
 
GRATIS AFHENTNING I ALLE LANDETS CA. 60 SKJOLD BURNE BUTIKKER
Skjold Burne er Danmarks største og ældste kæde af vinhandlere, og vi tilbyder derfor naturligvis at du kan afhente dine varer i en af de ca. 60 Skjold Burne forhandlere landet over. Da vores forhandlere typisk får leveret varer en gang om ugen, kan vi garantere, at du maksimalt skal vente en uge, før du kan afhente din ordre i den valgte afhentningsbutik. I mange tilfælde vil din ordre være klar til afhentning indenfor et par dage, og i alle tilfælde får du naturligvis direkte besked (pr. e-mail eller pr. telefon) fra den valgte afhentningsbutik, når dine varer er klar til afhentning. Varer der bestilles til afhentning i en butik opbevares max. 14 dage med mindre du aftaler andet med den pågældende butik.
 
GRATIS AFHENTNING PÅ VORES HOVEDKONTOR OG LAGER I BRØNDBY
Du kan også vælge at afhente din ordre på vores hovedkontor og lager i Brøndby (Ringager 6, 2605 Brøndby). Dette er naturligvis også gratis, og du sparer derfor fragtomkostningen. Ved afhentning på vores lager i Brøndby kan vi tilbyde, at du kan afhente din ordre allerede 3 arbejdstimer efter bestilling. Åbningstiderne for afhentning af varer er mandag til torsdag kl. 8-15.30 og fredag kl. 8-13.30.
 
RETURNERING
Ifølge ”Forbrugeraftaleloven” og ”Loven om visse forbrugeraftaler” er drikkevarer købt på internettet ikke omfattet af fortrydelses- eller returret. Skjold Burne ønsker tilfredse kunder, og at yde en høj service, og har derfor valgt ekstraordinært at give dig 14 dages returret fra det tidspunkt, hvor du modtager/afhenter vinen. Du kan således returnere dine varer og få pengene tilbage, eksklusiv alle leveringsomkostninger.
 
Alle henvendelser vedrørende returvarer skal rettes til vores hovedkontor og –lager (kontaktinformationer finder du under ”kontakt os” herunder). Dette gælder uanset, om du har afhentet dine varer i en Skjold Burne butik, eller har fået dem tilsendt. I alle tilfælde er det vigtigt, at du forud for returneringen på forhånd aftaler med os, hvilke varer der sendes retur mv. Returnering uden forudgående aftale er ikke muligt.
MANGLENDE VARER OG REKLAMATION
Såfremt du ved ordremodtagelse konstaterer mangler og/eller beskadigelse, beder vi dig kontakte os senest den første hverdag efter leveringsdagen. Ved reklamationer aftales det i de enkelte tilfælde, hvordan dette bedst håndteres, og du kan derfor ikke returnere varerne uden forudgående aftale herom. Skjold Burne vil afholde alle rimelige returneringsomkostninger i forbindelse med reklamationer. Har du afhentet din webshop-ordre i en Skjold Burne butik, beder vi dig kontakte den specifikke butik, hvor varerne er udleveret, i tilfælde af reklamationer. Ved manglende varer, beder vi dig i alle tilfælde kontakte vores hovedlager på tlf. 43 45 14 22.
OPLYSNING OM KLAGEMULIGHEDER
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse webshop@skjold-burne.dk.
KONTAKT OS
Vores adresse (og hovedlager) er:
 
A/S Skjold Burne
Ringager 6
2605 Brøndby
E-mail: webshop@skjold-burne.dk
Telefon (hovednummer): 43 45 14 22
 
Al henvendelse vedrørende webshop ordrer mv. bedes rettet til ovenstående e-mail og telefonnummer. Åbningstid for afhentning på vores hovedlager i Brøndby er mandag-torsdag kl. 8-15 og fredag kl. 8-13. Telefonerne er ligeledes åbne mandag-torsdag kl. 8-15 og fredag kl. 8-13.
 
Al henvendelse vedrørende valg af vin og anden rådgivning i forbindelse med køb på Skjold Burne webshop bedes rettet til en af vores ca. 60 Skjold Burne forhandlere over hele landet. De har alle en stor vinviden og vil med glæde vejlede dig i dit køb. Telefonnumre til forhandlerne finder du ved at følge dette link: Skjold Burne forhandlere.

 
Yderligere information om handel på internettet
www.quickpay.dk - Quick Pay
www.pbs.dk - PBS/NETS
www.fs.dk - Forbrugerstyrelsen
www.fbr.dk - Forbrugerrådet
www.fi.dk - Forbrugerinformation

 

 
 

SKJOLD BURNE VINHANDEL - STÆRKE TILBUD PÅ KVALITETSVINE

Skjold Burne Vinhandel er Danmarks største, ældste og stærkeste kæde af vinhandlere med ca. 60 selvstændige forhandlere over hele landet, der alle er vinspecialister. Vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsvine, og har altid masser af gode tilbud på vin og spiritus med store besparelser for dig. Vi tilbyder alt fra hverdagsvine til skarpe priser, til dyre prisbelønnede vine fra de mest prestigefyldte områder og vinslotte overalt i verden, og sortimentet tæller rødvin, hvidvin, rosévin, portvin, dessertvin, champagne og mousserende vine, cognac, whisky, likør og spiritus af enhver art. Vores leverandører er håndplukkede, og tæller bl.a. eksklusiv eneforhandling i Danmark af verdens måske mest prestigefyldte vinhus Domaines Barons de Rothschild (Lafite), men også Niepoort portvin, Camus cognac, American Winery of the year 2011 – Wente Vineyards, Vinã Tarapacá fra Chile, Charles Mignon champagne, og mange flere. Mange af vores vine har modtaget flotte point i vintest og vinanmeldelser – det er din garanti for at du hos Skjold Burne kan købe kvalitetsvin til lav pris. I vores online webshop tilbyder vi dag til dag levering over hele landet. Hvis du vælger at bestille vin og spiritus produkter i webshoppen, tilbyder vi gratis fragt til en valgfri Skjold Burne forhandler i Danmark. Alle vores online tilbud kan du også finde i din lokale Skjold Burne butik. Hos vores Skjold Burne forhandlere sætter vi en ære i at yde den bedste service, står altid klar med ekspertråd om vin, og hjælper dig med at finde den vin du søger. Alle vores forhandlere er desuden specialister i både færdigpakkede og specialpakkede vingaver.

Hele sortimentet