Sig det med et gavekort fra Skjold Burne

Et gavekort er altid velkomment - specielt når det gælder til Danmarks største kæde af vinhandlere, og kan bruges over hele landet. Glæd dine medarbejdere eller forretnings-forbindelser med et gavekort til Skjold Burne Vinhandel - du bestemmer selv beløbet. Et gavekort til Skjold Burne er også oplagt som præmie i en konkurrence. Tanken om at få lov til at vælge vin ganske gratis skal nok skabe ekstra motivation - uanset om det er internt i virksomheden eller blandt jeres kunder.

Vores elektroniske gavekort fylder det samme som et kreditkort, så det er nemt at have med som gave eller sende det med posten og nemt for modtageren at have liggende i pungen. Kortet kan bruges til flere køb, indtil der ikke er flere penge på kortet.

Køb gavekortet i din lokale Skjold Burne Vinhandel, som kan udstede gavekort på beløb fra kr. 50,00. Gavekortet kan også købes direkte over Internettet via gavekortet.dk, hvor mindstebeløbet er kr. 200 - Klik her for at bestille gavekort via gavekortet.dk.

Har du et "elektronisk gavekort" fra Skjold Burne Vinhandel, kan du tjekke saldoen på dette link: Tjek saldo.

- gavekortet kan kun benyttes til vin / spiritus, og kan ikke indløses på Skjold Burne webshoppen.

 
 

SKJOLD BURNE VINHANDEL - STÆRKE TILBUD PÅ KVALITETSVINE

Skjold Burne Vinhandel er Danmarks største, ældste og stærkeste kæde af vinhandlere med ca. 60 selvstændige forhandlere over hele landet, der alle er vinspecialister. Vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsvine, og har altid masser af gode tilbud på vin og spiritus med store besparelser for dig. Vi tilbyder alt fra hverdagsvine til skarpe priser, til dyre prisbelønnede vine fra de mest prestigefyldte områder og vinslotte overalt i verden, og sortimentet tæller rødvin, hvidvin, rosévin, portvin, dessertvin, champagne og mousserende vine, cognac, whisky, likør og spiritus af enhver art. Vores leverandører er håndplukkede, og tæller bl.a. eksklusiv eneforhandling i Danmark af verdens måske mest prestigefyldte vinhus Domaines Barons de Rothschild (Lafite), men også Niepoort portvin, Camus cognac, American Winery of the year 2011 – Wente Vineyards, Vinã Tarapacá fra Chile, Charles Mignon champagne, og mange flere. Mange af vores vine har modtaget flotte point i vintest og vinanmeldelser – det er din garanti for at du hos Skjold Burne kan købe kvalitetsvin til lav pris. I vores online webshop tilbyder vi dag til dag levering over hele landet. Hvis du vælger at bestille vin og spiritus produkter i webshoppen, tilbyder vi gratis fragt til en valgfri Skjold Burne forhandler i Danmark. Alle vores online tilbud kan du også finde i din lokale Skjold Burne butik. Hos vores Skjold Burne forhandlere sætter vi en ære i at yde den bedste service, står altid klar med ekspertråd om vin, og hjælper dig med at finde den vin du søger. Alle vores forhandlere er desuden specialister i både færdigpakkede og specialpakkede vingaver.

Hele sortimentet