SKJOLD BURNE KØBENHAVN K - ØSTERGADE

SKJOLD BURNE KØBENHAVN K - ØSTERGADE

ØSTERGADE 1
1100 KØBENHAVN K

Tlf: 33 140481
ostergadekbh@skjold-burne.dk

Åbningstider:

Mandag: 10:00 - 18:00
Tirsdag: 10:00 - 18:00
Onsdag: 10:00 - 18:00
Torsdag: 10:00 - 18:00
Fredag: 10:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 16:00
Søndag: Lukket
 

Beskrivelse af butikken

Med en placering på en af landets mest attraktive adresser, i et unikt butikslokale, der kan dateres tilbage til første halvdel af attenhundredtallet - og suset fra Kongens Nytorv - føler vi en forpligtelse til at være anderledes på flere måder.

Sortimentet er vin og spiritus med et begrænset udvalg af tobak og konfekture. Vi sætter en ære i at være lagerførende når det gælder et normalt Skjold Burne sortiment. Dette suppleres så med spændende enkeltheder, som man ellers skal temmelig langt omkring for at finde. Vi har eksempelvis "forelsket" os i Bornholm, solskinsøen, hvorfra vi henter et meget populært snapsesortiment.

Med områdets store turistgennemstrømning in mente lægger vi stor vægt på at "sælge" oplevelser - uanset om kunden er fra Husum, Oslo, Sydney eller Chicago, skal vedkommende have en oplevelse af gæstfrihed, godt humør og know-how med sig på den videre færd. Mange gæster har vi et glædeligt genbesøg af med jævne mellemrum.

Vi formidler gerne levering af vinforsendelser over hele landet.

Lokalets beskaffenhed betyder, at det ikke er muligt for os at arrangere ensemblesmagninger, men vi går meget gerne i byen som "medarrangør" af en smagning i forbindelse med den enkelte virksomheds "fredagsbar" - bare kom an!

 
 

SKJOLD BURNE VINHANDEL - STÆRKE TILBUD PÅ KVALITETSVINE

Skjold Burne Vinhandel er Danmarks største, ældste og stærkeste kæde af vinhandlere med ca. 60 selvstændige forhandlere over hele landet, der alle er vinspecialister. Vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsvine, og har altid masser af gode tilbud på vin og spiritus med store besparelser for dig. Vi tilbyder alt fra hverdagsvine til skarpe priser, til dyre prisbelønnede vine fra de mest prestigefyldte områder og vinslotte overalt i verden, og sortimentet tæller rødvin, hvidvin, rosévin, portvin, dessertvin, champagne og mousserende vine, cognac, whisky, likør og spiritus af enhver art. Vores leverandører er håndplukkede, og tæller bl.a. eksklusiv eneforhandling i Danmark af verdens måske mest prestigefyldte vinhus Domaines Barons de Rothschild (Lafite), men også Niepoort portvin, Camus cognac, American Winery of the year 2011 – Wente Vineyards, Vinã Tarapacá fra Chile, Charles Mignon champagne, og mange flere. Mange af vores vine har modtaget flotte point i vintest og vinanmeldelser – det er din garanti for at du hos Skjold Burne kan købe kvalitetsvin til lav pris. I vores online webshop tilbyder vi dag til dag levering over hele landet. Hvis du vælger at bestille vin og spiritus produkter i webshoppen, tilbyder vi gratis fragt til en valgfri Skjold Burne forhandler i Danmark. Alle vores online tilbud kan du også finde i din lokale Skjold Burne butik. Hos vores Skjold Burne forhandlere sætter vi en ære i at yde den bedste service, står altid klar med ekspertråd om vin, og hjælper dig med at finde den vin du søger. Alle vores forhandlere er desuden specialister i både færdigpakkede og specialpakkede vingaver.

Hele sortimentet