Beskrivelse af butikken

Velkommen til Skjold Burne i Guldsmedgade 36

Vi er flyttet i nye flotte lokaler og står igen til rådighed med gode vine, gavekurve og et stort udvalg i spiritus. Derudover har vi et spændende udvalg i glas og vinudstyr.

Med baggrund i restaurationsbranchen, medlemskab af Dansk Sommelier Forening og flere vinuddannelser tilbyder vi viden om vin på højt plan og kan derfor altid finde den helt rigtige vin til maden, festen eller bare til at hygge med om aftenen.

Vi afholder vin-, spiritus-, og ølsmagninger, både i og ude af huset, evt. til firma arrangement. Vi har mindst én tema smagning i butikken hver måned. Følg os på Facebook for mere information:

http://www.facebook.com/pages/Skjold-Burne-Aarhus-V-Peter-Aaen/549431151753507

Den første fredag i hver måned har vi ”Casual Friday” i butikken mellem 17.00 og 19.00 hvor vi smager på lidt forskelligt i uformelle omgivelser.

Vi glæder os til at se jer i butikken.


Med venlig hilsen

Peter Aaen 

 
 

SKJOLD BURNE VINHANDEL - STÆRKE TILBUD PÅ KVALITETSVINE

Skjold Burne Vinhandel er Danmarks største, ældste og stærkeste kæde af vinhandlere med ca. 60 selvstændige forhandlere over hele landet, der alle er vinspecialister. Vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsvine, og har altid masser af gode tilbud på vin og spiritus med store besparelser for dig. Vi tilbyder alt fra hverdagsvine til skarpe priser, til dyre prisbelønnede vine fra de mest prestigefyldte områder og vinslotte overalt i verden, og sortimentet tæller rødvin, hvidvin, rosévin, portvin, dessertvin, champagne og mousserende vine, cognac, whisky, likør og spiritus af enhver art. Vores leverandører er håndplukkede, og tæller bl.a. eksklusiv eneforhandling i Danmark af verdens måske mest prestigefyldte vinhus Domaines Barons de Rothschild (Lafite), men også Niepoort portvin, Camus cognac, American Winery of the year 2011 – Wente Vineyards, Vinã Tarapacá fra Chile, Charles Mignon champagne, og mange flere. Mange af vores vine har modtaget flotte point i vintest og vinanmeldelser – det er din garanti for at du hos Skjold Burne kan købe kvalitetsvin til lav pris. I vores online webshop tilbyder vi dag til dag levering over hele landet. Hvis du vælger at bestille vin og spiritus produkter i webshoppen, tilbyder vi gratis fragt til en valgfri Skjold Burne forhandler i Danmark. Alle vores online tilbud kan du også finde i din lokale Skjold Burne butik. Hos vores Skjold Burne forhandlere sætter vi en ære i at yde den bedste service, står altid klar med ekspertråd om vin, og hjælper dig med at finde den vin du søger. Alle vores forhandlere er desuden specialister i både færdigpakkede og specialpakkede vingaver.

Hele sortimentet